>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Progresja na remisy!!!!

wladziar16 0

wladziar16

Użytkownik
Witam, mam pytańko do odwiedzających ta stronę i zajmujących się typowaniem a dokładnie grających systemami tzw &quot;Progresją na remis&quot;
Czy ktoś się tym zajmuję i gra tym systemem? Mam do wyłożenia spory budżet około 8tysiecy złotych.Chcę zanalezc 2 druzyny z lig włoskiej 2 i francuskiej 2 i tak zacząć progresje na dwie drużyny właśnie z tych lig.System już znam trochę poczytałem tu i tam.Proszę tylko o jakieś nowinki, doświadczenia z tym systemem.Pozdrawiam

T 9

tosterkm

Użytkownik
Jeżeli masz taki budżet i nie wiesz jak zaczac to ci dam dobrą radę-odpuśc sobie...
generalnie jest tu pare osob ktore spokojnie kase ta sa w stanie pomnozyc i nie ma wiekszych obaw ze stracisz, normalnie lepiej niz w banku, poszukaj w strefie zamknietej... a jak nie masz dostepu to odpusc sobie pomnazanie tej kasy u buka, wplac sobie 100zl i pobaw sie graniem u buka, a nie nastawiaj sie na zyski
pozdrawiam

nasty 12

nasty

Użytkownik
Witam, mam pytańko do odwiedzających ta stronę i zajmujących się typowaniem a dokładnie grających systemami tzw &quot;Progresją na remis&quot;
Czy ktoś się tym zajmuję i gra tym systemem? Mam do wyłożenia spory budżet około 8tysiecy złotych.Chcę zanalezc 2 druzyny z lig włoskiej 2 i francuskiej 2 i tak zacząć progresje na dwie drużyny właśnie z tych lig.System już znam trochę poczytałem tu i tam.Proszę tylko o jakieś nowinki, doświadczenia z tym systemem.Pozdrawiam
lepiej pilnuj tej kasy jak wiewiora zoledzia w Twoim avatarze:-D
a i wiadomo jak sie skonczy :-D:*

Do góry Bottom