Swego czasu troche grałem na remisy.
Patrząc z perspektywy czasu nie warto grać tylko na remisy . Powód jest jeden -> kurs na remis musi być większy niz 3.40-3.50 ( na kazdym progu progresji ) . Zauważ ze kurs na remis bedzie nizszy niz 3.40-3.50 , wtedy kiedy konczą sie rozgrywki ligowe . Progresja bedzie nie opłacalna . Stawkowanie tylko i wyłącznie FK. Mozna jeszcze dodatkowo ustawić FK do kursu na daną progresje co równiez przełozy sie na wyzsze progi progresji , ale przy mniejszym kapitale . Np. FK 1.5 , FK 2.0 , FK 3.50 .
Jezeli moge coś podpowiedziec to warto przyłozyć sie do statów i grać progresją na -> X/1 ( remis HT i wygrana w meczu ). Sredni kurs u buków to w granicach 4.50 .
Dodatkowo poleciłbym grę na " dokładny wynik " jakiejs druzyny np. Chelsea .
Zobacz , ze ta druzyna rozegrała 38 meczy i 11 razy padł wynik 2-0 i 2-1 . ( ostatni sezon, sredni kurs 8-9 ) czyli co 3.5 kolejki -> wygrywasz.
Wszyko rozbijamy w Dutchingu i sumaryczny kurs równiez jest wyzszy niz 3.50 . ( Opłacalna Progresja ) .
Dodatkowym atutem jest to ze mozna grac cały sezon piłkarski . Pamietaj , ze do takiej progresji lub multiprogresji jest potrzebny dobry plan gry którego bedziesz przestrzegal.
Podsumowujac : na poczatek proponuje X/1 + stawkowanie FK.
Pamietaj równiez , ze jest to tylko moja opinia i nie wszyscy musza myslec tak samo jak ja.