>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na remis czy U/O?

banan23 150

banan23

Użytkownik
Witam, nie długo zamierzam zacząć grać progresją (zbieram kapitał :grin: ). Moje pytanie brzmi- czy lepiej grać progresję na remis czy na under/over goli?

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Moim zdaniem nie można jednoznacznie odpowiedzieć - to zależy od jakości typów. Na pewno remis = ładny kurs

Z 0

zs-roby

Użytkownik
Wszystko zalezy od Twojego reserchu. Wydaje mi się, że łatwiej się stawia na remis, bo na under/over trzeba trochę poświęcić statystykom ;)

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Ja bym polecił Ci granie na remis ale do przerwy - kursy lekko większe (przeważnie) niż under/over, a i wchodzi dosyć często przy nawet minimalnej analizie.
Stawkowanie FK może ?

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
Swego czasu troche grałem na remisy.
Patrząc z perspektywy czasu nie warto grać tylko na remisy . Powód jest jeden -&gt; kurs na remis musi być większy niz 3.40-3.50 ( na kazdym progu progresji ) . Zauważ ze kurs na remis bedzie nizszy niz 3.40-3.50 , wtedy kiedy konczą sie rozgrywki ligowe . Progresja bedzie nie opłacalna . Stawkowanie tylko i wyłącznie FK. Mozna jeszcze dodatkowo ustawić FK do kursu na daną progresje co równiez przełozy sie na wyzsze progi progresji , ale przy mniejszym kapitale . Np. FK 1.5 , FK 2.0 , FK 3.50 .
Jezeli moge coś podpowiedziec to warto przyłozyć sie do statów i grać progresją na -&gt; X/1 ( remis HT i wygrana w meczu ). Sredni kurs u buków to w granicach 4.50 .
Dodatkowo poleciłbym grę na &quot; dokładny wynik &quot; jakiejs druzyny np. Chelsea .
Zobacz , ze ta druzyna rozegrała 38 meczy i 11 razy padł wynik 2-0 i 2-1 . ( ostatni sezon, sredni kurs 8-9 ) czyli co 3.5 kolejki -&gt; wygrywasz.
Wszyko rozbijamy w Dutchingu i sumaryczny kurs równiez jest wyzszy niz 3.50 . ( Opłacalna Progresja ) .
Dodatkowym atutem jest to ze mozna grac cały sezon piłkarski . Pamietaj , ze do takiej progresji lub multiprogresji jest potrzebny dobry plan gry którego bedziesz przestrzegal.
Podsumowujac : na poczatek proponuje X/1 + stawkowanie FK.
Pamietaj równiez , ze jest to tylko moja opinia i nie wszyscy musza myslec tak samo jak ja.

banan23 150

banan23

Użytkownik
FK , a co to jest? Btw. zastanawiam się czy grać klasyczną progresją to bo dużo czytałem i doszedłem do wniosku, że żeby bezpiecznie mieć kasę na 12 poziomów to bym ją zbierał i zbierał, a może znacie jakieś progresję która starcza na więcej poziomów przy mniejszym wkładzie kapitału? Nie zależy mi na ogromnych ale regularnych dochodach.

pagni 138

pagni

Użytkownik
odpowiedź wydaje się banalnie prosta tam gdzie masz większą skuteczność ! ( póki zbierasz kapitał zrób symualcję ) no chyba że masz zamiar ciągnąć progresję przez Bóg wie ile poziomów, skoro tak no to poległeś zanim zacząłeś

szymi12 33

szymi12

Użytkownik
FK , a co to jest? Btw. zastanawiam się czy grać klasyczną progresją to bo dużo czytałem i doszedłem do wniosku, że żeby bezpiecznie mieć kasę na 12 poziomów to bym ją zbierał i zbierał, a może znacie jakieś progresję która starcza na więcej poziomów przy mniejszym wkładzie kapitału? Nie zależy mi na ogromnych ale regularnych dochodach.
Progresji klasyczna ( x2 ) jest nie opłacalna po przekroczeniu 6 poziomu. Nawet jak trafisz na 7 progu to i tak przegrywasz. Niemozliwe ?? a jednak !! FK to w wielkim skrócie 2 matematyków którzy stworzyli ciąg cyfr ... Fibonacci -&gt; Google ????

banan23 150

banan23

Użytkownik
Tak tak, już znalazłem, no nic , dzięki za odpowiedzi, poczytam jeszcze i może znajdę odpowiedni system dla siebie, ciekawy może być ten Twój na dokładny wynik ;)

S 4

sempre46

Użytkownik
FK to w wielkim skrócie 2 matematyków którzy stworzyli ciąg cyfr ... Fibonacci -&gt; Google
Tak dokładniej to ;
F= matematyk tzn Fibonacci oraz K= Kryspin user z nieistniejącego już forum który stworzył ten system i nazwał go FK
pozdrawiam Cię Kryspinie jeśli tu bywasz :)

Do góry Bottom