a.w.84
Użytkownik
Ja, na poczatku grywalem to tak ze jechalem caly mecz i progresje kontynuowalem na kolejnym meczu ale to bylo wieki temu i kursy byly o wiele lepsze.Teraz pewnie coraz wiecej ludzi tak grywa.Czasami gralem tylko do pierwszego gola gdy mialem watpliwosci co do meczu,jednak jesli gol padam baardzo szybko tj juz w pierwszym przedziale to jechalem do kolejnego gola i wtedy pas.Mysle ze wszystko zalezy od meczu i wielu czynnikow w danym momencie.Dajmy na to ze, mega faworyt traci jakiegos gola przypadkowego w 5minucie i co dalej?Odpuscisz?Prawdopodobienstwo ze padna kolejne gole jest bardzo duze.
Teraz gralbym to tak ze, tylko do pierwszego gola.Zamiast grac jeden mecz do kilku goli np 3ech ,o wiele lepiej bedzie zagrac trzy rozne mecze w tym samym momencie to jednej bramki.
Co do stawkowania to zawsze gralem progresja na staly zysk czyli tak dobieralem stawke na kolejny poziom aby zwrocil mi sie wklad z poprzednich poziomow i dodatkowo wpadlo 10%.
Dla stawek ktore podales bedzie to wygladalo tak.
Budzet 1000zl ,zakladana wygrana 1% czyli 10zl
Poziom 1. stawka 5zl
Poziom 2. stawka 8.83zl
Poziom 3. stawka 18.34zl itd.
Jesli masz jakies problemy z obliczaniem to wal.
Ligi oczywiscie Holenderskie,Anglielskie, Hiszpanskie,Szwajcarskie.Takie ja gralem.
Teraz gralbym to tak ze, tylko do pierwszego gola.Zamiast grac jeden mecz do kilku goli np 3ech ,o wiele lepiej bedzie zagrac trzy rozne mecze w tym samym momencie to jednej bramki.
Co do stawkowania to zawsze gralem progresja na staly zysk czyli tak dobieralem stawke na kolejny poziom aby zwrocil mi sie wklad z poprzednich poziomow i dodatkowo wpadlo 10%.
Dla stawek ktore podales bedzie to wygladalo tak.
Budzet 1000zl ,zakladana wygrana 1% czyli 10zl
Poziom 1. stawka 5zl
Poziom 2. stawka 8.83zl
Poziom 3. stawka 18.34zl itd.
Jesli masz jakies problemy z obliczaniem to wal.
Ligi oczywiscie Holenderskie,Anglielskie, Hiszpanskie,Szwajcarskie.Takie ja gralem.