>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Progresja na Dw

pewny-1 40

pewny-1

Użytkownik
Zapraszam do obserwowania tematu progresji na dokładny wynik . Będe starał się wyszukiwać meczów w których może paść mało bramek . Budżet jaki mam to 1100j . Jeśli ktoś ma jakiś pomysł na jakiś mecz to prosze pisać w komentarzach ???? A sposób gry wygląda następująco wybieram sobie przypuścmy jeden mecz stawiam następująco 1-0 , 2-0 ,1-1 i na odwrót zależy kto jest moim faworytem

pewny-1 40

pewny-1

Użytkownik
Mecz numer 1:
Torino - Sassuolo
Typ 1 : Dw 1-0 k:6,50 Stawka 3,68
Typ 2 : Dw 2-0 k:7,50 Stawka 3,16
Typ 3 : Dw 1-1 k:7,00 Stawka 3,16

pewny-1 40

pewny-1

Użytkownik
własnie używałem tego kalkulatora więc chyba coś mi źle policzyło . Ale doszedłem do wniosku że słabo by to wyszło bo teraz muszę już obstawić za 30zł więc lepiej chyba wybrać jedno zdarzenie do meczu a nie trzy.
Na dziś znalazłem mecz ligi Hiszpańsiej Granada - Almeria obie drużyny są z końca tabeli obie również nie strzelają wielu bramek typy nad jakimi się zastanawiałem to Dw:1-0 lub 1-1 . Ostatecze podjałem decyzje na remis 1-1 po kursie 6,50
Granada - Almeria Dw:1-1 K:6,50 Stawka:2zł⛔
Wynik:0-0 :/

pewny-1 40

pewny-1

Użytkownik
Arsenal - Dortmund Dw:2-0 K:15 Stawka:4.5✅
Wygrana:67,5 zł
Nie wiem czy dziś podam jakiś Dw trzeba czasem odpocząć . Ale dodam tylko ze będe tu również testował Dw w hokeju narazie dla zabawy nie za prawdziwe pieniądze ;)

pewny-1 40

pewny-1

Użytkownik
Monaco - Lens Dw:2-0 K:6,50 Stawka:2,92✅
bardzo pozytywnie jestem zaskoczony z przebiegu tego meczu gosp grali od 34&#39;&#39; w 10 goscie nie trafili karnego a 2 kluczowa bramka padła w ostatniej minucie meczu . Chwilowo chce sprawdzić jak będzie wyglądało moje typowanie dla stawki stałej dlatego przez 10 kolejnych spotkań będę grał właśnie w ten sposób

Do góry Bottom