>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na AKO 5.00 - test

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wypłace jutro wygraną i wtedy podam numery, chce uniknąć sytuacji, że ktoś zobaczy te numery i wpisze żeby wypłacić wygraną.
Nie pisz banialuk jak gimnazjalista - bo już jesteś rok po maturze! ????
Aby dokonać wypłaty, należy okazać kupon...

R 23

rutra

Użytkownik
Od maja minęły 4 miesiące, więc nie rok ????
Zawsze tu może wejść jakaś osoba obsługująca punkt totolotka, spisać numery i wypłacić wygraną. Zapewne to by było niezgodne z prawem.
Jutro podam numery szczęśliwego kuponu ????
4 mecze z 7 zakończyły się wynikiem 1:0 (lub 0:1, w każdym bądź razie wygraną faworyta), w 6 meczach było 2:0 przy kursach &gt;5.00 opłaciłoby się zagrać 17 singli na DW 1:0 a najlepiej 2:0.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Rok szkolny - bo to było w tamtym ????
A spisując numery pamiętaj aby były oba: referencyjny i seryjny!

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jest sens grac takie coś ? Jeden Ci nie wejdzie i leżysz. Przykład Hiszpania ledwo co wbiła bramę Gruzinom w 87. minucie. Szczęście i nic więcej. Stawiasz na niby &quot;pewniaki&quot;, ale niestety takie coś nie istnieje. Lepiej wybrać 3 mecze z kursami od 1,7 do 2,5 przykładowo i zagrać 2 lub 3 mecze na kuponie.
Życzę powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 23

rutra

Użytkownik
Haha, wiedziałem, że zaraz ktoś się przyczepi. Przypadek? a co mam powiedzieć jak na kilku kuponach przypadkowo jeden mecz nie wejdzie. Gdyby nie przypadek to bym był bogaty? ????
Tutaj gram tak for fun, małe stawki a ewentualne wygrane duże. Musiałoby nic nie wejść na 10 kuponów by były straty.

D 77

dalik

Użytkownik
Pograsz trochę albo podrośniesz to zaczniesz szanować monetę.
Gra na Portugalię @ 1.02 to był cudowny pomysł - gratuluję

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Pograsz trochę albo podrośniesz to zaczniesz szanować monetę.
Gra na Portugalię @ 1.02 to był cudowny pomysł - gratuluję
Szczególnie że męczyli się z Luksemburgiem kilka dni wcześniej niczym Polacy z Niemcami w &#39;74...

Radzę zacząć myśleć, i tak jak napisał kolega wyżej szanować walutę.

R 23

rutra

Użytkownik
Ale weszło więc w czym problem. Portugalię zagrałem, bo szkoda tak 10 groszy ???? Każdy sposób jest dobry jeżeli przynosi zyski, owszem zdarza się jak niedawno w el. LE, że 2 razy jeden mecz mi nie wszedł, ale ogólnie jestem na plus grając w ten sposób, kilka razy mi takie taśmy wchodziły.
PS. Ładnie się musieli męczyć skoro 3:0 wygrali ???? Ja typowałem opcje 1 a nie handi-2,5. Gdzieś tu był temat o systemie, w którym faworyt traci punkty, a w następnej kolejce jest duże prawdopodobieństwo, że wygra, tu widocznie było podobnie skoro Portugalia się męczyła z Luksemburgiem a Azerbejdżan pokonała 3 bramkami.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Też tak grałem i myślałem jak miałem tyle lat co Ty ;) aczkolwiek życzę wysokich wygranych.
Dokładnie.

W sumie gra w Toto, a tam o dowód nie proszą nawet 10 latka.

ps. Portugalia - Azerbejdżan i tylko 3 - 0. Ok powiesz mi że typ na 1 Ci wszedł - zgadzam się. Jednak klasa obu zespołów jest totalnie inna, także te 2 pierwsze mecze Portugalczyków, to jak dla mnie demonstracji bardzo słabego wykańczania akcji. Uprzedzę Cię - wiem każdy mecz jest inny i liczą się 3 pkt.

Jednak taki styl gry jest odrażający wg. mnie.

ps. ile masz lat ? (ciekawość, więc odpowiadać nie musisz).

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Panowie, dajcie spokój naszemu młodemu koledze, bo każdy musi od czegoś zacząć tę swoją bukmacherską edukację, przegrać trochę mniej lub trochę więcej kasy - bo nim zacznie uczyć się na własnych błędach, to przecież wpierw musi je popełnić...
I miarą klasy gracza jest właśnie to, czy analizuje swoją grę i czy wyciąga wnioski ze swoich porażek.
Bo w wielu wątkach tego i innych portali przewijają się lamenty, że ktoś gra już kilka lat i
wciąż ma wtopy i prośby o dobre, &quot;pewne&quot; typy...
Aby daleko nie szukać to napiszę o sobie:
za dwa miesiące minie 11 lat, gdy po raz pierwszy w życiu zagrałem u buka, w kolekturze TotoMixa.I choć wstyd to pisać, to byłem tak zielony, że choć zagrałem 2 kupony po 300 zł każdy ( spisując typy z tablicy ) to nie miałem pojęcia co te wydruki zawierają - bo poza kasą jako ewentualna wygrana po około 2200-2400zł to nic więcej nie rozumiałem z tych opisów...
Nie miałem nawet pojęcia co to jest AKO i podatek obrotowy 0.9 i dlaczego powstały te obie w/w kwoty na tych 2 kuponach.
Oczyma wyobraźni już liczyłem tę kasę - przynajmniej z jednego kuponu...
A efekt łatwy do przewidzenia: pupa blada, gdyż na obu kuponach miałem to samo coś, co mi się wydawało &quot;murowanym typem&quot; ???? i 6 stówek popłynęło w siną dal!
I postanowiłem z tą tajemną materią pod nazwą bukmacherka się zmierzyć a nawet wygrać na tym polu.
I zacząłem poważnie się temu przyglądać i uczyć się - w czym wkrótce nowe medium: Internet, odegrało pierwszoplanową rolę.

I choć dziś wiem już znacznie więcej niż kiedyś, to wciąż się uczę.
P.s: a z TotoMixem swoje rachunki już dawno wyrównałem, bo za tamtą kaskę zapłacili mi takie procenty* że ho, ho! ... ???? ???? ????
* wystarczy wpisać do wyszukiwarki frazę : edi8 kontra TotoMix

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@rutra, dużego bólu głowy o tę kasę nie miałem, gdyż kilka dni wcześniej znalazłem 900zł - z czego 300 poszło na obiad w chińskiej restauracji w towarzystwie pewnej bardzo sympatycznej pani ???? a te pozostałe 600 oddałem &quot;na przechowanie&quot; do TotoMixa...
P.s: ale nie ma tego złego - bo gdyby nie ta porażka, po której taki ambicjonalny &quot;gul&quot; mi skoczył, to bym się tak mocno i na poważnie nie wziął za bukmacherkę!

.

adik104 69

adik104

Użytkownik
sory za offtop, ale jesli na prawde na ich bledach przez miesiac wycisnales 100tysiecy, to na prawde wielki szacun ???? sadzac po tym, ze ciagle dzielisz sie najnowszymi informacjami pewnie obecnie sporo wyciagasz na miesiac z bukmacherki. Nikt nie obrazilby sie gdybys zdradzil wlasnie ILE juz jestes na plus, grajac przez te lata ????

D 77

dalik

Użytkownik
U mnie to już będzie ponad 12 lat tej zabawy z długimi przerwami ale cały czas coś idzie nie tak...
Co się ugra to za którymś razem przyjdzie wtopa...
Wkładam, wyciągam. Później znowu wkładam i wyciągam (niby to normalne ;) ) ale w bukmacherce staje się to już nudne :/
Przez ten czas nauczyłem się paru rzeczy, które czym pojmiecie prędzej tym lepiej:
1) kursy nie grają
2) nie grać na pałę (np. o dzisiaj na noc są jeszcze 4 mecze, trzeba coś zagrać...)
3) nie gram czyiś typów
4) nie ma czegoś takiego jak pewniak
5) sam szacuję prawdopodobieństwo danego typu (value) - Dziś mecz Pogoń - Wisła długo będę żałował, że nie obstawiłem tego spotkania :/
6) szanujemy pieniążki, a nie &quot;a postawię te 2zł, może wejdzie, jak nie to tylko 2 w plecy&quot;
7) nie ma sposobu (systemu), który będzie zawsze wygrywał
8) granie na niskie kursy za dużą kasę mija prędzej czy później prowadzi do bankructwa
9) nie gram va-bank
10) nie gram sportów, o których nie mam zielonego pojęcia

No i wyszło 10 przykazań szczęśliwego gracza ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@adik104, te &quot;parę groszy&quot; a dokładnie to 103k z Totolotka wyrwałem nie przez miesiąc a przez prawie 3 miesiące codziennej gry, gdyż nowe zasady gry systemowej ze stawkami od 0.05zł ( z tym opisanym i bezlitośnie wykorzystanym przeze mnie ich błędem ) wprowadzili tam 16.08.2010 a zablokowali 10.11.2010 .
Opisałem to na wielu forach - i na kilku z nich ludzie nie mogli w to uwierzyć i chcieli dowodu w postaci kuponów obrazujących taką grę.
I wszyscy którzy tego chcieli, takie dowody dostawali ode mnie na forach i na pw - i to nie w postaci skanów
( aby mi ich sfałszowania nikt nie zarzucił ) a z podawaniem numerów kuponów, do samodzielnego sprawdzenia bezpośrednio na stronie Totolotka.
I gdyby coś było nie tak, to by mnie &quot;utopili w łyżce wody&quot; - tak więc to prawda.
A co do dochodów, to odpowiem Ci cytatem z mojej ulubionej szkolnej lektury, powieści Lalka, gdzie przyjaciel Wokulskiego, bogaty kupiec Suzin uczy go:
&quot;Nożykiem tniesz wiklinę, a toporem dęby. Kto ma kopiejki, robi interesa kopiejkowe i kopiejki zyskuje; ale kto ma miliony, musi zyskiwać miliony. Rubel, Stanisławie Piotrowiczu, jest jak zapracowana szkapa: kilka lat musisz czekać, zanim urodzi ci nowego rubla; ale milion jest mnożny jak świnia: co rok daje kilkoro.&quot;
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +11
Do góry Bottom