>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja na AKO 3

S 0

shpaq

Użytkownik
Witam ????
Mój system, jak to progresja, polega na obstawianiu tego samego kursu rosnącą stawką aż do momentu wygranej.
Obstawiam mecze piłki nożnej. Typuję zwycięską drużynę. Wybieram 2 mecze po kursie w granicach 1,75, czyli łączny kurs wynosi około 3. Najczęściej gram kursy ~1,7 na gospodarza.
Stawki dobieram zazwyczaj według poniższego wzorku:
s=(p+z)/(k-1)
gdzie:
s-stawka,
p-⛔ na poprzednich szczeblach progresji,
z- wymagany ✅,
k-kurs zdarzenia
np mam ⛔ 20zł, chcę ✅ 10zł:
s=(20+10)/(3-1)=30/2= 15zł
Stawiam więc 15zł, co daje ✅ 45zł. Wcześniej ⛔ 20zł, postawiłem 15zł (czyli też ⛔).
Gdy odejmiemy to od wygranej: ✅45⛔20⛔15=✅10zł
Obliczenia są bardzo proste, wystarczy podstawić do wzoru kwoty wg własnych możliwości finansowych i oczekiwanych zysków ;)
Pozdrawiam ;-)

mocko 0

mocko

Użytkownik
Łatwiej bedzie grac progresja na remis kurs tez wynosi 3 szukasz druzyny ktora dawno nie miala remisu to masz wieksze prawdopodbienstwo ze szybciej zremisuje i jeszcze lepiej jak jest faworytem a gra na wyjezdzie;)

snap8 12

snap8

Użytkownik
System beznadziejny. Jak już wspomniał Mocko lepiej grac progresje na remisy w P.N.
O prawdopodobieństwie może wypowie się ghs bo on lubi o tym pisać.
Prawda jest taka że grając progresje na 1 zdarzenia jakieś tam szanse są ( na wspomniany wczesniej remis). Natomiast potym co dzieje się ostatnio w piłce, poziom się wyrównał i padają wyniki z kosmosu bezie cięzko zakończyć taką progresje i szybko zostaniesz bankrutem.

grzesko 0

grzesko

Użytkownik
Łatwiej bedzie grac progresja na remis kurs tez wynosi 3 szukasz druzyny ktora dawno nie miala remisu to masz wieksze prawdopodbienstwo ze szybciej zremisuje i jeszcze lepiej jak jest faworytem a gra na wyjezdzie;)
ale wybierając takie drużyny wyłapiesz wszystkie rekordowe serie bez remisu.Wg mnie lepsze jest wybieranie drużyn które właśnie ukończyły rekordowe serie bez remisu.

S 0

shpaq

Użytkownik
dzięki za słowa krytyki xD
szczerze mówiąc, to grałem tym systemem od kilku miesięcy, i przynosił mi zyski ;)
nie była to jakaś tam gra za dużą kasę, ale 5, 10, 15 zł 1 czy 2 kupony na tydzień i system się sprawdził. Może na dłuższą metę przynieść straty, ale nie zdarzyła mi się jeszcze czarna seria xD

Do góry Bottom