>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROGRESJA LIVE W P.N na 1 lub wiecej w pierwszej połowie po 2 które by nie weszły?

B 0

bukmacher2323

Użytkownik
Powiedzcie co sądzicie.

Testuje wiele form progresji statystycznie i póki co mimo niskiego kursu jak na progresje jest całkiem nieźle.

Wygląda to tak.

Po pierwsze śledzisz wszystkie meczelive w dniu w którym chcesz obastawiać. Wszystkie znaczy wszystkie.

Po drugie obstawiasz jak kurs osiągnie pułap 1.45 1.5 czyli około 10min

Zakład na 1 bramke lub wiecej w pierwszej połowie.

Po trzecie obstawiasz w momencie kiedy w dwóch lub jednym
(zależności jakim kapitałem grasz i na ile progresji mimo bardzo niskiego kursu możesz sobie pozwolić)
meczu po koleji nie padła 1 bramka w pierwszej połowie.

Statystycznie wygląda to tak
PTK 1 1 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 2 2 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 3 3 mecz - stawiasz np. 50EUR jezeli wejdzie wygrywasz 25 EUR,jeżeli nie Grasz dalej

PTK 4 4 mecz stawiasz 100EUR na odrobienie strat oraz kolejne 50EUR jeżeli nie grasz dalej tutaj chodzą już w gre spore kwoty bo wiadomo, że niski kurs winduje progresje bardzo szybko.
PTK 5 5 mecz stawiasz 400EUR dla odrobienia strat i 50EUR z nas. na zysk.

Ta progresja jest dziwna ale z tego co wywnioskowałem z miesiecznej obserwacji bardzo rzadko dochodzi do punktu 3, 4 nie zdażył mi sie nigdy o piątym nie mówiąc.

Co o tym sądzicie.

Może ktoś tak już grał?

pozdro

ester 87

ester

Użytkownik
Po trzecie obstawiasz w momencie kiedy w dwóch lub jednym
(zależności jakim kapitałem grasz i na ile progresji mimo bardzo niskiego kursu możesz sobie pozwolić)
meczu po koleji nie padła 1 bramka w pierwszej połowie.
A możesz mi wyjawić co te poprzednie mecze mają wspólnego z kolejnymi? Zawodnicy z tych nowych meczy dostali info, że pada ostatnio mało bramek w 1. połowie i teraz to już muszą strzelić?

co sądzę?

Sądzę, że jak każda progresja i ta jest do dupy.

B 0

bukmacher2323

Użytkownik
Może I Jest Do Dupy Ale Się Póki Co Się Sprawdza
I o to chodzi, że nic. Chodzi o czyste prawdopodobienstwo powtórzenia zdarzenia. Tak samo jak w wielu innych podobnych systemach. :jezora:

G 46

ghs

Użytkownik
Używasz słów &quot;prawdopodobieństwo&quot;, &quot;statystycznie&quot;, a tak naprawdę to Twoje wywody są sprzeczne z rachunkiem prawdopodbieństwa w wielu miejscach.

ester 87

ester

Użytkownik
Skoro nie ma nic wspólnego to po co czekać na te dwa mecze bez gola? Sam przyznałeś, że nie mają one żadnego wpływu na kolejne. Rozumowanie, że skoro wcześniej nie było gola to teraz on padnie w jakimś innym meczu to nic innego jak zaklinanie rzeczywistości. Podobnie jak wybieranie drużyny do progresy na remis, która dawno nie zremisowała. Tak jakby to miało jakiekolwiek wpływ na przyszłe zdarzenia.

Zapewniam Cię, że prędzej czy później przyjdzie czarna seria (a przy tak kapitałochłonnej progresji nawet bardzo prędko) i pożegnasz się z wszystkimi dotychczasowymi zyskami. Dlatego jeśli masz dotychczas jakieś profity z tej gry to jedyne co możesz zrobić to ją jak najszybciej zakończyć.

klammer 0

klammer

Użytkownik
a co sadzicie o tym, przy golu w pierwszej polowie(najlepiej w pierwszych minutach gry) stawiamy na to ze obie druzyny zdobeda gola jezeli obie sa wyrownane albo lepsza stracila bramke, kursy sa po 1.5-1.8

G 46

ghs

Użytkownik
Sądzimy, że na obstawianie bez jakiejkolwiek analizy (a więc i marnej skuteczności) na dłuższą metę nie pomoże żaden system. Gra na zasadzie &quot;tutaj sobie postawię taki kurs, a tam postawię taki kurs&quot; w oderwaniu realiów spotkania jest skazana na porażkę.

Do góry Bottom