B
0
bukmacher2323
Użytkownik
Powiedzcie co sądzicie.
Testuje wiele form progresji statystycznie i póki co mimo niskiego kursu jak na progresje jest całkiem nieźle.
Wygląda to tak.
Po pierwsze śledzisz wszystkie meczelive w dniu w którym chcesz obastawiać. Wszystkie znaczy wszystkie.
Po drugie obstawiasz jak kurs osiągnie pułap 1.45 1.5 czyli około 10min
Zakład na 1 bramke lub wiecej w pierwszej połowie.
Po trzecie obstawiasz w momencie kiedy w dwóch lub jednym
(zależności jakim kapitałem grasz i na ile progresji mimo bardzo niskiego kursu możesz sobie pozwolić)
meczu po koleji nie padła 1 bramka w pierwszej połowie.
Statystycznie wygląda to tak
PTK 1 1 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 2 2 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 3 3 mecz - stawiasz np. 50EUR jezeli wejdzie wygrywasz 25 EUR,jeżeli nie Grasz dalej
PTK 4 4 mecz stawiasz 100EUR na odrobienie strat oraz kolejne 50EUR jeżeli nie grasz dalej tutaj chodzą już w gre spore kwoty bo wiadomo, że niski kurs winduje progresje bardzo szybko.
PTK 5 5 mecz stawiasz 400EUR dla odrobienia strat i 50EUR z nas. na zysk.
Ta progresja jest dziwna ale z tego co wywnioskowałem z miesiecznej obserwacji bardzo rzadko dochodzi do punktu 3, 4 nie zdażył mi sie nigdy o piątym nie mówiąc.
Co o tym sądzicie.
Może ktoś tak już grał?
pozdro
Testuje wiele form progresji statystycznie i póki co mimo niskiego kursu jak na progresje jest całkiem nieźle.
Wygląda to tak.
Po pierwsze śledzisz wszystkie meczelive w dniu w którym chcesz obastawiać. Wszystkie znaczy wszystkie.
Po drugie obstawiasz jak kurs osiągnie pułap 1.45 1.5 czyli około 10min
Zakład na 1 bramke lub wiecej w pierwszej połowie.
Po trzecie obstawiasz w momencie kiedy w dwóch lub jednym
(zależności jakim kapitałem grasz i na ile progresji mimo bardzo niskiego kursu możesz sobie pozwolić)
meczu po koleji nie padła 1 bramka w pierwszej połowie.
Statystycznie wygląda to tak
PTK 1 1 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 2 2 mecz - nie grasz - brak bramki w pierwszej połowie
PTK 3 3 mecz - stawiasz np. 50EUR jezeli wejdzie wygrywasz 25 EUR,jeżeli nie Grasz dalej
PTK 4 4 mecz stawiasz 100EUR na odrobienie strat oraz kolejne 50EUR jeżeli nie grasz dalej tutaj chodzą już w gre spore kwoty bo wiadomo, że niski kurs winduje progresje bardzo szybko.
PTK 5 5 mecz stawiasz 400EUR dla odrobienia strat i 50EUR z nas. na zysk.
Ta progresja jest dziwna ale z tego co wywnioskowałem z miesiecznej obserwacji bardzo rzadko dochodzi do punktu 3, 4 nie zdażył mi sie nigdy o piątym nie mówiąc.
Co o tym sądzicie.
Może ktoś tak już grał?
pozdro