>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

progresja live na kornery na Euro 2008

J 0

jj_kaczmarczyk

Użytkownik
witam

co sądzicie o takim systemie :

progresja na &quot;następny rzut rożny dla drużyny ... &quot; w meczach Euro2008 w zakladach na żywo.

w każdym meczu każda drużyna ma przynajmniej 3-4 rogi (w meczu portugalii z turcja było nawet po 12-14).

potencjalne plusy:

szansa na czarną serię (powyżej 7-8 pod rząd) u drużyny przeciwnej niż obstawiana jest raczej minimalna, biorąc pod uwagę rankę rozgrywek, determinację piłkarzy i wyrównany poziom każdej drużyny.

potencjalne minusy:
sytem w danym meczu raczej &quot;jednorazowy&quot;, za mało obstawianych zdarzeń, więc żeby coś zarobić sensownego trzeba wyłożyć dużo mamony.

co sondzicie o nim?

pozdrawiam
jędrzej

marcin1988 0

marcin1988

Użytkownik
No biorąc pod uwagę rangę rozgrywek sądzę że byłoby to interesujące ale rzeczywiście za niskie kursy i za dużo kasy trzeba wykładać. ????

J 0

jj_kaczmarczyk

Użytkownik
no tak, to żem przesadzil troche, bylo w sumie 12 ale dla obu drużyn razem.

teraz jak sie nad tym zastanowilem to te kursy troche lipne dla progresji, zaczalem grac tym systemem na nastepna bramke z główki. jak nie wejdzie w tym meczu, to przeniose na nastepny. w koncu ktos musi z bańki zajebać brame, co ? hehhe.

ja tym czasem browarka zajebie sobie zimnego i popatrze jak ruscy sie zacznynaja do domu pakować

artur202 4

artur202

Użytkownik
a może lepiej grać live na zakłąd, która drużyna bedzie miała wiecej rzutów rożnych. OSatnio grałem to na meczu Szwajcaria-Czechy. Kursy po 1 połowie gdzie było 1-1 w rożynch wynosiły 1 2,25 X 2,6 2 2,25
Postawiłem na Szwajcarów bo widziałem,że bardziej im zależy na wyniku no i się sprawdziło.

Do góry Bottom