>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Progresja - Koszykówka

M 10

meec

Użytkownik
???? Glasgow Rocks - Durham Wildcats 18:22

2 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83 ⛔

1 próg - 10 zł

???? Glasgow Rocks - Durham Wildcats 21:15

3 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83⛔

2 próg - 50 zł

???? Glasgow Rocks - Durham Wildcats 18:19

4 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83✅

3 próg - 150 zł

astana 439

astana

Użytkownik
Witam,pomijając fakt sensu gry progresją,tylko na 4 progi,to drugą sprawą jest marny kurs 1.83,grając takie coś warto poszukać buka,który daje więcej,po paru sekundach znajdujemy np.Sbobet,Marathonbet,gdzie mamy kurs 1.94,krótka konkluzja kolega gra byle co i byle gdzie,pozdrawiam.

adik104 69

adik104

Użytkownik
Chce się przekonać o tym sam bo jak na razie nawet nie macie odniesienia do podobnego tematu więc spokojnie ;)
kolego, z całym szacunkiem ale nie trzeba było w przeszłości grać dokładnie to samo co tym, aby wywnioskować z założeń tematu, że z matematyką to Ty NIE WYGRASZ. Nie mniej życzę powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +8
M 10

meec

Użytkownik
Witam,pomijając fakt sensu gry progresją,tylko na 4 progi,to drugą sprawą jest marny kurs 1.83,grając takie coś warto poszukać buka,który daje więcej,po paru sekundach znajdujemy np.Sbobet,Marathonbet,gdzie mamy kurs 1.94,krótka konkluzja kolega gra byle co i byle gdzie,pozdrawiam.
Nie masz racji i nie gram byle czego, co do kursu to może i tak ale Bet365 to buk, który jest dla mnie 100 % i nie zamierzam tego zmieniać. Typy są dobierane po krótkiej analizie tego co się dzieje w meczu ;)

M 10

meec

Użytkownik
kolego, z całym szacunkiem ale nie trzeba było w przeszłości grać dokładnie to samo co tym, aby wywnioskować z założeń tematu, że z matematyką to Ty NIE WYGRASZ. Nie mniej życzę powodzenia
To, że od razu mi mówisz ze nie wygram to tylko Twoja sugestia. Myślę, że progresja jest przemyślana ;) Wyniki wszystko pokażą. Czy znajdzie się ktoś na tym forum co powie. Spoko Ci idzie, ale uważaj ?

Nie sądzę, bo na tym forum siedzą ludzie tylko i wyłącznie, aby unicestwić każdy system, każdą progresję. Gram tak bo doszedłem do wniosku że jest to opłacalne jak widzicie raz się zdarzył tylko 3 próg i jestem na plusie !

M 10

meec

Użytkownik
???? Bayi - Liaoning 10:16
1 kwarta - suma punktów nieparzysta 1.83 ⛔
1 próg - 10 zł

???? Bayi - Liaoning 21:3
2 kwarta - suma punktów nieparzysta 1.83 ⛔
2 próg - 50 zł

???? Bayi - Liaoning 19:10
3 kwarta - suma punktów nieparzysta 1.83✅
3 próg - 150 zł
PS. Jeśli komuś podoba się moje granie i typy kliknij &quot;dzięki&quot; ;)

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Jestem kolejnym, który Ci mówi, że takie granie do niczego nie prowadzi. Jeśli stawiasz to naprawdę, to szybko wypłacaj kasę i daj sobie spokój z tym &quot;systemem&quot;. A jeśli traktujesz to poważnie, to życzę Ci, abyś czym prędzej trafił na gorszą serię... Uwierz, że będziesz miał z tego więcej korzyści niż z początkowego wygrywania ????
Przypomina mi to sytuację, w której mój kolega mówił mi o ruletce: &quot; Jak zostawię 2 puste numery to wygram na każdym rzucie 1j. 10 razy pod rząd i mam 100zł.&quot; Hehe, był taki pewny. Po 4 spinach zmienił zdanie radykalnie ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 10

meec

Użytkownik
???? Barcelona - Murcia
2 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83
1 próg - 10 zł

???? Barcelona - Murcia
3 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83 ⛔
2 próg - 50 zł

???? Barcelona - Murcia
4 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83
3 próg - 150 zł

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
???? Barcelona - Murcia

2 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83

1 próg - 10 zł

???? Barcelona - Murcia

3 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83 ⛔

2 próg - 50 zł

???? Barcelona - Murcia

4 kwarta - Nieparzysta suma punktów 1.83

3 próg - 150 zł
No i mamy 4 prog(wydaje sie niemozliwe, bo szanse, ze do tego dojdzie byly baardzo male a tu o psikus). Teraz zastanow sie dobrze orzel czy reszka bo masz dokldnie 50% szans na trafienie a w gre wchodza 4 stowki. Trzymamy za ciebie kciuki

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Ciekaw jestem czy trafisz na 4 progu.Jeżeli nie (a życze Ci abyś trafił) to wtapiasz 610 zł...będziesz miał nauke za którą zapłacisz i jeżeli jesteś inteligentny wyciągniesz wnioski co było dobre a co złe co trzeba dopracować itp....
czekamy na typ ???? nie że jestem złośliwy ale porażki nas czegoś uczą (powinny)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Krótka analiza w meczu na parzyste/nieparzyste. SZACUN !!!
Jacus, bardzo male ? 1/8 ze bedzie 4 prog gral a trafil dopiero przy 11 progresji wiec i tak jest na +.
Niech chłopak trafi ten 4 próg zbierze kase i wezmie sie za cos bardziej przemyslanego gdzie jego analizy beda uzyteczne, np ktora druzyna rozpocznie mecz siatkarski ????

M 10

meec

Użytkownik
Przyszedł mi do głowy inny pomysł ;)
Czy w danej kwarcie zespoły pokryją linie którą wystawia buk.
Ja bym grał że pokryją, tylko muszę zrobić jakieś zestawienie na sucho i będziemy widzieć. Gra odbywała by się też progresją.

M 10

meec

Użytkownik
Po kilku statystykach, które sobie przeanalizowałem doszedłem do wniosku, że w każdym meczu następuje pokrycie linii jak i nie pokrycie tej linii w danej kwarcie ;] także próbujemy progresją
Stawki 4,12,36,108 &gt;&gt;&gt;&gt; 4 progi
Powodzenia ! ;)

Do góry Bottom