guernica
Użytkownik
no coz z twoja matematyka nie lepiej
musi wplacic 630zl
10+20+40+80+160+320=630
Dlatego ja nie gram progresją . Ale oczywiście masz rację i żadnym wytłumaczeniem jest to ze pisze z telefonu i paluch mi się omsknął .
no coz z twoja matematyka nie lepiej
musi wplacic 630zl
10+20+40+80+160+320=630
Spoko. Wiem o tym. Poczekajcie na wyniki. Może mam problem z matematyką, ale jeśli chodzi o zakłady to już ładnych kilka lat w tym siedzę. I nie raz wygrywałem duże kwoty i swoje też przegrać zdążyłem. Także wiem jakie jest ryzyko. A poza tym jak ktoś nie bierze pod uwagę straty grając w zakłady to niech sobie te 3 stówy na ciuchy wyda i po kłopocie.Wszystko pięknie założenia spoko tylko taki drobny szczególik że na prawdę nie trudno 5 razy z rzędu źle wytypować zdarzenia z kursem powyżej 2, no i 3 stówy w pizdu... Zacznij może od niższej stawki to pozwoli na większa ilość progów ????
w razie jednego niepowodzenia potrzebujesz aż 32 progresje zakończone wygraną aby zarobić ....10zlMacie rację. To nie chodzi o matematykę, tylko robię to za szybko ????
Poprawiłem założenia. Stop nastąpi na 4 poziomie.
Wybaczcie za głupie błędy. 160zł będzie ostatnim poziomem, a kwota inwestycji 310zł.
?????? Jak to wyliczyłeś?w razie jednego niepowodzenia potrzebujesz aż 32 progresje zakończone wygraną aby zarobić ....10zl
jestem pesymistycznie nastawiony do twojego pomysłu ale mam nadzieję że się mylę i uda ci się wychodzić na +
pozdrawiam
kopiac złoto na ksiezycu przypadkowo wykopal odpowiedz.?????? Jak to wyliczyłeś?
to boldem. to i tak zalozyles ze wszystko grane byloby po kursie 2. i wtedy bylyby to 32 zakonczone progresje.w razie jednego niepowodzenia potrzebujesz aż 32 progresje zakończone wygraną aby zarobić ....10zl :wink:
jestem pesymistycznie nastawiony do twojego pomysłu ale mam nadzieję że się mylę i uda ci się wychodzić na +
pozdrawiam
Dobra koniec dyskusji z mojej strony. Liczcie, dodawajcie i co tam jeszcze chcecie. W Piątek start.kopiac złoto na ksiezycu przypadkowo wykopal odpowiedz.
to boldem. to i tak zalozyles ze wszystko grane byloby po kursie 2. i wtedy bylyby to 32 zakonczone progresje.
jednakze autor sobie wymyslil granie po minimum krusie 1.7 (wyobraznia, hemoglobina, taka sytuacja) czyli wychodzac z najabrdziej pesymistycznego scenariusza ze wszytsko jest pograne po kursie 1.7 to mozna systematycznie jedynie tracic a nie odrabiac.
mnozenie, dodawanie i te sprawy. to calkiem trudne.
Skoro grasz za 10 zł kurs 1,70 załóżmy że bez podatku to wygrasz 17 zł na pierwszym progu.?????? Jak to wyliczyłeś?
wygrywajac na progu:Skoro grasz za 10 zł kurs 1,70 załóżmy że bez podatku to wygrasz 17 zł na pierwszym progu.
Skoro grasz i nie wejdą Ci kupony za 10, 20, 40, 80 i 160 zł przegrywasz 310 zł.
Uznajesz miesiąc za stracony i grasz znów za 10 zł, żeby wygrać na czysto 7 zł, bo wygrywasz 17 ale stawiasz 10.
310 zł / 7 zł = 44,29
Musisz wygrać 44 razy grając za 10 zł po kursie 1,70 żeby odrobić te stracone pieniądze, bo 7x44 = 308.
Macie rację. To nie chodzi o matematykę, tylko robię to za szybko ????
Poprawiłem założenia. Stop nastąpi na 4 poziomie.
Wybaczcie za głupie błędy. 160zł będzie ostatnim poziomem, a kwota inwestycji 310zł.
????????????????????????????????????????????????????????????????Bukmacherka opiera się na matematyce?
Boże..Tak samo jak na matematyce opiera się ruletka.Czyli w ogóle się nie opiera.
Wszystko w mniejszym czy większym stopniu opiera się na szczęściu. Na matematyce to może opierać się bukmacher szacując kurs.
Żartowniś :grin: z Ciebie.Bukmacherka opiera się na matematyce?
Boże..Tak samo jak na matematyce opiera się ruletka.Czyli w ogóle się nie opiera.
Wszystko w mniejszym czy większym stopniu opiera się na szczęściu. Na matematyce to może opierać się bukmacher szacując kurs.
- kolego !!! co Ty za brednie wypisujesz ???Nie rozumiecie chyba o co mi chodzi. Na matematyce to opiera się bukmacher by odpowiednio dobierać kursy i wychodzić na zero i pobierać swoją prowizję.
On szacuje matematyczne szanse, ma grono specjalistów od tego.
W szczęściu chodziło mi o to, że szary użytkownik nigdy nie ma matematycznej pewności że ktoś wygra. Nawet kiedy gra się pewniaki po 1.01 przyjdzie czas, że ktoś kiedyś wtopi.
A progresywa będzie działać tylko jak dwa czynniki będą spełnione - będziemy mieć nieograniczoną ilość środków oraz brak limitów u bukach. Więc śmieszy mnie jak ktoś próbuję grać nią..bo prędzej czy później i tak zostanie z niczym. To jest jedyne pewne w niej, jeżeli ktoś na dłuższą metę będzie próbować grać.
Geniusze matematyczne się znalazły...jeżeli nie grasz jakiś surebetów nigdy nie znajdziesz na 100% pewnego algorytmu. Jeżeli chodzi o typowanie ze strony szarego użytkownika ..tutaj właśnie wchodzi szczęście i intuicja.
- widzę, że mało wiesz o progresji, ale jak poszukasz w necie to znajdziesz prawdę o progresji // wiem co piszę, bo czytałem i za głowę się łapałem jaki głupi byłem do czasu kiedy przeczytałem trochę prawdy o progresjiO surebetach czysto TEORETYCZNIE powiedziałem.
Cóż, próbujcie sobie progresji. Nie mój hajs nie mój problem. Życzę milionów.