>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROGRESJA HYDY

H 0

hydy

Użytkownik
Będę tutaj przestawiał efekty mojej gry progresją. Codziennie będę aktualizował stan mojego kapitału. Wybieram zdarzenia w meczach trwających. Generalnie chodzi próbę trafienia czy w ciągu najbliższych 15 minut padnie bądź nie padnie bramka. System jest taki by około 80 minuty meczu obstawić, że nie padnie już żadna bramka.
Wybieram kursy ~1,5
System jest prosty:
Szukam typów z kursem ~1,5.
Po każdym przegranym obstawiam odpowiednio więcej by zwróciło się za poprzednie wtopy oraz +1 PLN zysku. Po zbudowaniu odpowiedniego kapitału będzie przejście na wyższy poziom.
Jeżeli temat nie pasuje do działu to proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu.

H 0

hydy

Użytkownik
Dzień 3 2014-07-26
Z/P= 8/2
Zainwestowany kapitał 0 PLN (grane już tylko tym co wcześniej wygrałem)
Stan zysku netto na koniec dnia 19,79

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Hydy, czy Ty nie możesz zrozumieć, że do podawania typów i bilansu swojej gry choćby progresją, należy założyć zwyczajny wątek w dziale KUPONY lub KUPONY ZE STATYSTYKĄ ?

Dział SYSTEMY BUKMACHERSKIE służy do prezentacji uprzednio innym użytkownikom opisanych pomysłów, metod i technik gry - zaś Ty niczego takiego co usprawiedliwiałoby Twoją obecność w tym akurat dziale, nie zaprezentowałeś we wstępnym a otwierającym ten wątek wpisie.

.

H 0

hydy

Użytkownik
Generalnie system jest taki by około 80 minuty meczu obstawić, że nie padnie już żadna bramka. Po 34 zdarzeniach mam jak na razie skuteczność 62% trafionych spotkań, oraz średni kurs 1,57. Co o tym sądzicie? Najwięcej porażek z rzędu to 3 do tej pory.

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
@edi8, dlaczego dział kupony lub kupony ze statystyką skoro nie podaje konkretnych typów...
Gościu ale zabawny jesteś ???? Każdy może napisać jaki to ma kapitał tylko co z tego wynika?? Podaj przed spotkaniem co i jak grasz a jak nie to do kosza bo szkoda miejsca na takie bzdury ????

H 0

hydy

Użytkownik
To nie ma znaczenia co gram bo ja tylko szukam meczu który trwa, jest około 80minuty, kurs ~1,5 na brak kolejnych bramek. Skoro nie podpieram tego żadnymi analizami to po co wiedzieć co to za spotkania?

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
To nie ma znaczenia co gram bo ja tylko szukam meczu który trwa, jest około 80minuty, kurs ~1,5 na brak kolejnych bramek. Skoro nie podpieram tego żadnymi analizami to po co wiedzieć co to za spotkania?
To po co ten temat? Jak mamy Ci uwierzyć??
Jeżeli tak to ja dzisiaj trafiłem 70 z 71 spotkań i jestem lepszy od Ciebie :razz:
I jeszcze mój kapitał dzienny to 3 albo nie 4 tyś ????
Ogarnij się kolego i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +18
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Hydy, takie notatki jak obecnie prezentujesz to rób sobie np. w kajeciku - a nie na FB w wątku SYSTEMY BUKMACHERSKIE , gdyż totalnie nie rozumiesz czemu ten wątek ma służyć.
Zapewniam Cię, że nie jako Twój brudnopis.

Mając pomysł na grę należy z góry przedstawić zasady i warunki - a następnie to konsekwetnie realizować w sposób rzetelny i jasny, tak aby dać innym użytkownikom możność samodzielnego wyciągania wniosków i podglądu/kontroli skuteczności metody.

H 0

hydy

Użytkownik
Bilans wygląda tak po 34 spotkaniach:
Skuteczność 57%
Średni kurs 1,57
Próg po którym przestaje zwiększać i zaczynam od 0 to 3 kolejki. (trzy przegrane z rzędu i zaczynami progresje od początku)
Prawdopodobieństwo 3 porażek z rzędu=0,43^3=0,08
Zaczynając progresję od 2 PLN mamy:
8 na 100 progresji stratnych 2+5+16=23 PLN 8*23=184 PLN
92 na 100 progresji wygranych czyli 92*0,6*3=165,6 PLN (średnio z ostatnich spotkań mi wychodzi 0,6 PLN na spotkanie)
Wystarczy delikatnie polepszyć statystykę i powinno wychodzić na +

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
@edi8
Przecież wszystko jest już jasno powiedziane, czego nie rozumiesz?
Wtrącę się.
Prawdopodobnie, Ty nie rozumiesz.
Podaj mecze wraz z prognozą wyniku, przed rozpoczęciem konkretnych meczów. Zostanie dokonana publicznie, weryfikacja systemu.
Wszystko co napiszesz a nie zrobisz tego, o czym powyżej,
jest nieweryfikowalne, niewiarygodne i będziesz tutaj rozmawiał sam ze sobą.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
@edi8
Przecież wszystko jest już jasno powiedziane, czego nie rozumiesz?
Kolego to nie jest system tylko sposób gry.A po drugie to skoro masz skuteczność 57% to znaczy że w drugą stronę jest 43 a kursy znacznie przewyższają 2 i może należałoby iść tędy zamiast &quot;polepszać statystykę&quot;a wręcz ją &quot;pogorszyć&#39;.

Do góry Bottom