>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Program

popiol 0

popiol

Forum VIP
ja sciagam w 10 minut...wiesz emule musi chwile pochodzic a nie na 5 minut właczasz...jak sie rzokreci po np. 20 minutach to jets predkosc 12 kb\s

roman_katecheta 2

roman_katecheta

Użytkownik
ja osobiscie muzyki nie sciagam osiolkiem, ale polecam moda x-morph morph mode [co do dlugosci sciagania jednej piosenki to roznie bywa, ale jezeli ma ja tylko jedna osoba to wtedy jest juz problem, w osiolku duzo zalezy od lacza(w sumie to wszedzie sporo zalezy) im wiekszy masz ustawiony upload-wysylanie, szybciej cos sciagniesz [np. neo512 24h wysylanie ustawione srednio na 10kb/s w nocy jest max, w ciagu dnia od 5 do 7 morphik bezproblemowo sciaga 2giga]

najlepszym programem do muzyki moim zdaniem jest soulseek SLSK mial swoje kaprysy i troche sie wieszal, ale juz od dluzszego czasu wszystko okay! Bardzo duzo undergroundowej muzyki!

DC++ tez moge polecic w sumie nie korzystam z niego prawie wcale, ale tez znajdziesz wszystko. Trzeba tylko poszukac i jak znajdziesz fajne huby to i slsk odejdzie na bok.

pzdr

L 45

laha

Forum VIP
Zdecydowanie bearshare sciągnełem 8 giga w 2.5 dnia ???? wpisz w wyszukiwarke bearshare wejdz na strone główną i śćiagnij SUPER PROGRAM

R 0

rotflik

Użytkownik
dal mnie tez kazaa była dobra ale jak zobaczyłem bearshare to zmieniłem zdanie.
z bearshare to max łącza zwykle leci

Do góry Bottom