dr.martens
Użytkownik
Tak i wiem też, że ta strona działa bardzo podobnie co zresztą widac i dlatego twierdze, że wielkiej różnicy nie ma. Porównajcie sobie dzisiejsze wasze typy z ową stroną to zobaczycie o co biega. Type ode mnie, pozdro
Na tej stronie im wyższa wartość w ostatniej rubryce to znaczy większe szanse na wygranie gospodarza, im więcej na minusie tym większe szanse dla gości, im bliższe zeru to większe szanse na remis.ja tak samo nie kapuje jak sie z tego czyta
jedno sprawę mogę wyjaśnićNie miałem takiego zamiaru, po prostu zapytałem czym się różni bo wg.mnie za wiele różnic nie ma
Pomimo, że tylko Ty obstawiasz, widze, że ten program naprawde jest dobry, wręcz świetny :spokodfhgfh: a ta tabelka raz jest, a raz może jej nie być ???? i dlatego już niedługo też go będę miał hehe :-Dja tak samo nie kapuje jak sie z tego czyta hmmm jak tak patrze teraz to dzisiaj tez pieknie narazie wchodza mecze ktore wygenerowal program.
Zaangażowanie będzie brane Ze strony internetowej poradnika która już niedługo ujrzy światło dzienne.master z jakiej strony jjest brane zaangazowanie??
Tylko piłke nozną typował dzieki programowi, a tenis co w duzym stopniu nie wszedł obstawiał w ciemno jak już pisał wcześniejApropo tych typów...
To wszystkie mecze typowałes przez program??
Bo widze słabą skutecznośc niestety ;/
uff bo już mi serce drgnęło. ????Tylko piłke nozną typował dzieki programowi, a tenis co w duzym stopniu nie wszedł obstawiał w ciemno jak już pisał wcześniej
Z piłki nożnej tylko Kazań-CSKA Moscow nie wszedł, więc skuteczność programu, prawie 100%, czasem zdaży sie niespodzianka :jezora:
na to wyglądahttp://www.obstawiamy.pl/viewtopic.php?p=28110&sid=8e808089cec8d4706adbe28a27b68d2b
Czy autor pisze o Twoim programie master2303 ??