>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Program internet explorer nie może odtworzyć witryny internetowej.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Dziś od rana wyskakuje mi taki komunikat podczas próby sciągania plików z internetu - &quot;Program internetowy nie moze otworzyc tej witryny internetowej. Żądana witryna jest niedostępna lub nie można jej znależć.Spróbuj ponownie później&quot; .

Nie mogę również grać na live,jak gdyby Flash był blokowany.Ogólnie stronki do których potrzebny jest flash nie otwierają się.Proszę o pomoc.Pozdrawiam fox71.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Zainstalowałem Operę i wszystko działa tylko nie mogę się przyzwyczaić,nie mogę nawet startowej ustawić....Wina więc leży po stronie IE ,że blokuje pobieranie plików.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Zainstalowałem Operę i wszystko działa tylko nie mogę się przyzwyczaić,nie mogę nawet startowej ustawić....Wina więc leży po stronie IE ,że blokuje pobieranie plików.

Opera -&gt; Narzedzia -&gt; Preferencje

Wg mnie Opera to najlepsza przegladarka. Sam uzywam i polecam.

matex 0

matex

Użytkownik
Zgadzam się z przedmówca. Naprawdę polecam Ci, poszukać info. o tej przeglądarce i korzystać z niej, bo jest 1000% razy lepsza od IE. Pozdrawiam

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
to i ja sie zgodze z kolegami ???? opera zdecydowanie najlepsza z przegladarek a obsluga wcale nie jest trudna, szybko sie nauczysz i wiele fajnych usprawniajacych bajerow ????
jedyny minus to nie dzialajace ciasteczka (przynajmniej u mnie) i np jak chce se otworzyc strone expekta czy innego buka to musze przez mozille bo mnie ciagle wywala i wogole jakos glupio to wychodzi

iron77 2

iron77

Użytkownik
osobiscie nie polecam opery, jezeli szukasz najkompatybilniejszej, prostej i funkcjonalnej przegladarki to najlepsza bedzie Mozilla Firefox
mozesz ew. sprobowac zainstalowac IE7 (zgaduje ze masz wersje 6.0?)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Zgadza się mam IE 6 .Operę powoli rozgryzam,używam jej tylko do live i do stronek tzw ,,flashowych&quot;.Szukam stronki z opisem funkcji i działania Opery dla takich zgredzików jak ja.THX Wszystkim za pomoc i radę.Pozdrawiam fox71.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Fox zainstaluj sobie Firefoxa ???? sa fajne skorki , mozesz ustawic sobie nawet na skorke ulubiona druzyne MLB czy NBA ???? i fajnie to wyglada ;P

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
wybaczcie, ale jak w dzisiejszych czasach można używać IE? Nie dość, że niefunkcjonalne, niekompatybilne ze standardami, net się wlecze i tak dalej...????

Polecam Firefoxa 3.0 - bardzo usprawnili, ta przeglądarka zmiecie microsoft :] ???? ✅

Do góry Bottom