>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Program do automatycznego kupowania kursów.

firel 142

firel

Użytkownik
Są jakieś programy które automatycznie kupują jakiś kurs na dane wydarzenie? Na przykład załóżmy że w meczu Radwanska vs Venus Williams, kurs na radwanska skoczy do 1,80 i właśnie wtedy program automatycznie go kupi?
Mogą być płatne
jak kogoś to ciekawi to póki co znalazłem taki o nazwie BetAngel, ale jeszcze go nie przetestowałem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
Wątpię by takie coś powstało, czy to w formie programu, czy makro czy nie wiadomo czego (nie jestem programistą), z racji tego że musiałby ten &quot;program&quot; mieć dostep do twojego konta i poruszałby się on po stronie bukmachera, co wydaje mi się że nie było by zgodne z prawem, czy też naruszałoby warunki regulaminu bukmachera. Takie jest moje zdanie, chociaż taki bot byłby na pewno fajną sprawą.

S 440

straszaksam

Użytkownik
emooboy, są takie rzeczy, tak jak Firel pisał, np. w BetAngel, a także podobno w BF Bot Manager (ale nie mogę potwierdzić, bo osobiście nie korzystałem), aczkolwiek oba są płatne. Nie wiem czy jakikolwiek darmowy program oferuje taką funkcję, ale szczerze wątpię.

T 26,9K

tadzin

Użytkownik
Są jakieś programy które automatycznie kupują jakiś kurs na dane wydarzenie? Na przykład załóżmy że w meczu Radwanska vs Venus Williams, kurs na radwanska skoczy do 1,80 i właśnie wtedy program automatycznie go kupi?
Mogą być płatne
jak kogoś to ciekawi to póki co znalazłem taki o nazwie BetAngel, ale jeszcze go nie przetestowałem.
na betfairze na geektoyu.

Wątpię by takie coś powstało, czy to w formie programu, czy makro czy nie wiadomo czego (nie jestem programistą), z racji tego że musiałby ten &quot;program&quot; mieć dostep do twojego konta i poruszałby się on po stronie bukmachera, co wydaje mi się że nie było by zgodne z prawem, czy też naruszałoby warunki regulaminu bukmachera. Takie jest moje zdanie, chociaż taki bot byłby na pewno fajną sprawą.
jaka jest roznica przy logowaniu recznym do buka, a logowaniu za pomoca programu ? tu i tu wysylasz wlasny login i haslo i jestes zalogowany ..
samo logowanie to pikus, sciaganie kursu w czasie rzeczywistym jest ciekawe i z tym bylby najwiekszy problem. taki pinnacle daje bana na IP jesli wysyla sie za czesto żądania do ich serwera (max to raz na minute z kolei uzywajac ich API mozna chyba raz na 10 sekund), na b365 jest to aktualnie bardzo trudne jak nie awykonalne bo cala strona jest na flashu (w sumie sam nie wiem jak oddsportal sciaga kursy z b365, chyba z automatu scrapeuja strone i nastepnei uzywaja rozpoznawania obrazow, tak mi sie wydaje).
ogolnie pinnacle daje wlasne API za pomoca ktorego mozesz sobie sciagac kursy i moglbys sobie zrobic/napisac taki automat ktory by ci gral kursy gdy beda one powyzej jakiejs wartosci, ale byloby z tym sporo zabawy ;]
za pomoca api mozna sciagac kursy/stawiac zaklady itp itd
API - application programming interface

emoboy 2,8K

emoboy

Użytkownik
jaka jest roznica przy logowaniu recznym do buka, a logowaniu za pomoca programu ? tu i tu wysylasz wlasny login i haslo i jestes zalogowany..
- jesteś matoł i tyle bo programista czy inna osoba odpowiedzialna za opracowanie takiego skryptu/programu musi naruszyć strukture strony i to jest wbrew prawu, tak więc odpuść. Żaden bot/automat nie jest możliwy.

T 26,9K

tadzin

Użytkownik
- jesteś matoł i tyle bo programista czy inna osoba odpowiedzialna za opracowanie takiego skryptu/programu musi naruszyć strukture strony i to jest wbrew prawu, tak więc odpuść. Żaden bot/automat nie jest możliwy.
nieskonczony idioto z gimbazy ktorego iq jest bliskie zeru - NIE MA ZADNEJ ROZNICY.
ja rozumiem ze dałny stanowia wiekszosc spoleczenstwa, na szczescie racja zadnego dalna nigdy nie bedzie na wierzchu.
a zreszta co ja bede sie z dalnami jeszcze uzeral. /ignored

ja28 92

ja28

Użytkownik
Niekoniecznie.
Program do automatycznego przekazywania symulowanych naciśnięć klawiatury do innego aktywnego programu jest znany od dawna.
Problem czytania kursów wyświetlanych w tabelce na ekranie komputera jest dużo trudniejszy do rozwiązania. Można spróbować skorzystać z Excela który ma taką funkcję, można też próbować korzystać z innych gotowych procedur .

Otrzymane punkty reputacji: +21
Do góry Bottom