>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Program Członkowski - b'inside

robin29 0

robin29

Użytkownik
Witam,
po raz pierwszy na forum. Zarejestrowałem się dziś, bo mam już dość tego buka. Chcę się podzielić wrażeniami ( problemami ), jakie wynikają z grania u tego buka.
2007-10-09 - zapisałem się do programu b&#39;inside. Dzisiaj mam 41.378 punktów i mam problem z realizacją zebranych punktów ????
Chcę wymienić punkty na nagrodę i niestety nie mogę, ponieważ w uwagach zaznaczone mam: Kliknij proszę tutaj, aby sprawdzić swój adres e-mail!
Więc potwierdzam klikając na mój ardres: Na twój e-mail została wysłana wiadomość. Kliknij na zawarty w niej link, aby potwierdzić swój adres.
Niestety, żaden link na pocztę nie dociera czyli nie mogę potwierdzić adresu.
Napisałem już dwa e-maile do [email protected] - Chyba dobrze się BAWią, ponieważ nie odpisują !!

G 46

ghs

Użytkownik
Hehe, ja mam 45132 punktów. Mail mi przyszedł, potwierdziłem i nawet wydałem już 2500 punktów na próbę na jakieś shitowe losowania. Trzeba przyznać, że realizacja programu lojalnościowego robi wrażenie, choć w sumie niewiele to wszystko warte, jak wszystkie inne programy lojalnościowe. Buk ma być do grania, a nie do jakichś punktów, choć jakaś niespodzianka od czasu do czasu poprawa nastrój.

robin29 0

robin29

Użytkownik
Punkty wymieniam na bony-kasa, ponieważ czekam już ponad 6 tygodni na gratisowy znaczek &quot;b&quot; , obiecali dostarczyć w około 2tyg.
Teraz chyba wszystkie punkty mi przepadną, dzisiaj zablokowali mi konto. Napisałem do nich, jednak znając ich czas reakcji, szybko nie odpiszą.
Obawiam się o moją kase z tego co czytałem na forum, to mogą zablokować bez podania przyczyny.
Wydaje mi się, że trzeba uciekać od tego buka i głośno powiedzieć, że oszukują- może inni nowi gracze usłyszą i w pore wycofają się.

robin29 0

robin29

Użytkownik
Zapamiętajcie proszę- wszystkie zobyt punkty możecie stracić wcześniej niż po roku- tak jak jest napisane w regulaminie.
Stracicie je, gdy konto zostanie zablokowane.
Ps. Współczuję już graczom, którym zostanie do zdobycia tylko kilka tysięcy do upragnionej nagrody. Ja zbierałem na stój piłkarki i figa.
Naszczęście obudziłem się i gram u innych bukmacherów.

Do góry Bottom