>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Prognoza Kursu

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Dzięki krzusiultd, czytając Twoje rady widać, że wiesz co mówisz. Chyba rzeczywiście tak powinna wyglądać ścieżka młodego tradera. Giełda zakładów interesuję się zaledwie od 2 tyg. bardzo dużo czytam, analizuje wszystkie wskazówki i wpisy na forach. NA początku grałem &quot;na sucho&quot; obserwując tylko rynek, będę powoli zaczynał grac za małe stawki i starał się wyczuć rynek. Jestem trochę niecierpliwy, więc te 3 miesiące będzie ciężko mi wytrzymać, no ale skoro mam się nauczyć... ???? dzięki jeszcze raz
Gdyby ktoś miał jeszcze sprawdzone rady, chętnie się z nimi zapoznam

J 0

jankowski

Użytkownik
Brać Gulbisa po 1.71. Dobra okazja bo w Pinnacle sports jest 1.64 i nie zapowiada się na wzrosty, a Gulbis inponuje forumą. W ostatnim czasie jest na niego ostry popyt. Youzhny jest zmęczony po turnieju w Monachium i raczej nie będzie tutaj za wszelką cene walczyć.

J 0

jankowski

Użytkownik
Brać Gulbisa po 1.71. Dobra okazja bo w Pinnacle sports jest 1.64 i nie zapowiada się na wzrosty, a Gulbis inponuje forumą. W ostatnim czasie jest na niego ostry popyt. Youzhny jest zmęczony po turnieju w Monachium i raczej nie będzie tutaj za wszelką cene walczyć.
Kurs spadł na 1.50✅

Do góry Bottom