uzytkownik-23347
Użytkownik
Kupon #16
Kurs: @2.70
Bukmacher: Bet365
Stawka: 10 zł
Przewidywana wygrana: 27,00 zł
Analiza:
Już jutro o godzinie 18:00 rozpocznie się spotkanie pomiędzy Chrobrym Głogów a GKS Katowice. Gospodarze sezon rozpoczęli fatalnie - porażka wysoka, bo aż 3:0 ze średniakiem ligowym Stomilem Olsztyn. Taki wynik na pewno nie napawa nadzieją na kolejne spotkania. Nastawienie samych zawodników również pozostawia wiele do życzenia - w pierwszym meczu nastawili się na zwycięstwo, jednak boisko szybko zweryfikowało ich nadzieje. Teraz podchodzą już nieco inaczej do kolejnego spotkania - chcą urwać jakiekolwiek punkty GKS'owi. Czy im się to uda? Nie sądzę.
Zgoła odmienne nastroje panują po stronie gości. Meczu inauguracyjnego z pewnością nie mogą zaliczyć do udanych, gdyż porażka 0:1 z Wigrami Suwałki nie powinna się w ogóle zdarzyć. Stracili bramkę w bardzo pechowy sposób i nie potrafili dogonić wyniku. Tym razem powinno być już zupełnie inaczej - to goście powinni pierwsi zdobyć bramkę i spokojnie kontrolować przebieg spotkania. Nastawienie jest naprawdę bojowe, sam Jerzy Brzęczek wypowiedział się, że ten mecz będzie zupełnie inny i zawodnicy z pewnością zrewanżują się za poprzednią klęskę.
Eryk Sobków już zapowiada, że w jutrzejszym spotkaniu zdobędzie bramkę, więc mam nadzieję, że tak się stanie.
EDIT:- Wydaje mi się, że to trochę kwestia piłkarskiego szczęścia. Mam nadzieję, że w następnych meczach będzie już tylko lepiej. Myślę, że w Głogowie powinno już coś wpaść - mówi pełen nadziei Eryk.
Katowiczanie występują od początku sezonu w mocno zmienionym składzie. Została wymieniona niemal połowa graczy podstawowej jedenastki, jednak zdaniem wypożyczonego z Lubina snajpera już w jutrzejszym spotkaniu pokażą nową jakość gry i zdobędą upragnione 3 punkty.
Tak też się stało, spokojne zwycięstwo GKS .