>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

profesjonalna analiza

K 0

kosa89

Użytkownik
Witam jestem Nowy na tym forum juz od dłuzego czasu bawie sie w obstawianiu meczów nieraz miałem ✅ anie raz ⛔ ale mam pytanie jak dobrze analizowac czym sie sugerowac i skad brac najlepsze statystyki

z góry dziekuje za pomoc i i wielu innym osobom ktore czytaja ten Post ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeśli chodzi o strony ze statystykami to jest ich wiele podanych na forum. Ja osobiście korzystam ze strony soccerway.com jeśli chodzi o piłkę nożną. Jeśli chodzi o europejskie ligi koszykówki to używam betexplorer.pl a NBA nba.com oraz covers.com
Pod uwagę rzadko biorę ogólny bilans drużyny tylko bilans w zależności od tego gdzie grają, meczy wyjazdowych bądź granych u siebie.
W koszykówce ważna rolę również odgrywają kontuzje. Zawsze też patrzę czy dana drużyna gra o nic czy np. o coś walczy, to też zmienia prawdopodobieństwo wejścia typu.

D 0

donkamillo

Użytkownik
Ważne jest żeby brać pod uwage ostatnie mecze a w mniejszym stopniu (co nie oznacza że wcale) sugerować się meczami z przed kliku miesięcy....

Z 0

zaq12wsx16

Użytkownik
tak jak powiedział donkamillo, ostatnie mecze są bardzo ważnym wskaźnikiem czy warto grać na daną ekipę. Żal ściska jak widzę czasmi jak ktoś gra Milan, Benfikę, Real po śmiesznych kursach licząc na przełamanie bo przecie to klasowa drużyna. ja w takich sytuacuacjach nie postawiłbym ani grosza.

Z 0

zbazinn

Użytkownik
Jeśli chodzi o strony ze statystykami to jest ich wiele podanych na forum. Ja osobiście korzystam ze strony soccerway.com jeśli chodzi o piłkę nożną. Jeśli chodzi o europejskie ligi koszykówki to używam betexplorer.pl a NBA nba.com oraz covers.com

Pod uwagę rzadko biorę ogólny bilans drużyny tylko bilans w zależności od tego gdzie grają, meczy wyjazdowych bądź granych u siebie.
W koszykówce ważna rolę również odgrywają kontuzje. Zawsze też patrzę czy dana drużyna gra o nic czy np. o coś walczy, to też zmienia prawdopodobieństwo wejścia typu.

Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze nie trzeba odwiedzac tych wszytkich stornek ktore podales. Na http://www.statscup.com sa wszystkie statystyki zarowno z pilki noznej, kosza, siatkowki, pilki recznej, NBA, NHl, MLB.

Do góry Bottom