>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Profesjonaliści z Bwin.

M 0

mfighter

Użytkownik
Witam

Chciałem wszystkich chętnych, do gry w bwin ostrzec, przed tym bukmacherem. Nie dość, że mają amatorski support, zaniżone kursy, czy też są problemy z wypłaceniem pieniędzy, to ostatnio nawet zaczęli oszukiwac przy rozliczeniach zakładów. O to przykład:

Szanowny xxx
Dziękujmy za Pański e-mail i za cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź!

Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem pragniemy Pana powiadomić, iż zareklamowany zakład ZKŻ Zielona Góra - Stal Gorzów, Ile punktów zdobędzie Tomasz Gollob (Gor)?, Więcej niż 12,5 został przez nas prawidłowo oceniony. Niestety zakład został przez Pana przegrany - Gollop uzyskał 12 punktów.

Aby sprawdzić analizę zakładu, kliknij na poniższe linki:

http://www.speedwayworld.tv/en/polishleaguetableselect/s33d11042005

http://speedway.prv.pl/

Jeśli zna Pan źródło udawadniające przeciwieństwo, chętnie rozpatrzymy naszą ocenę ponownie.

W przypadku dalszych pytań i wątpliwości uprzejmie prosimy o kontakt!

Z poważaniem,

Support Team z bwin

Gollob ich zdaniem nazywa się Gollop ;D
Jedyne co potrafili zrobić, to podrzucić jakieś 2 linki, jeden z 2005 roku, gdzie Gollob zdobył 14 pkt, a drugi jakiejś amatorskiej strony o speedwayu... :/.

Cóż wyśle im jeszcze jednego maila, w którym napisze ile zdobył punktów, podam, ze 2 linki i może w końcu roziliczą ten zakład poprawnie.... :/.

zenekbazuka 0

zenekbazuka

Użytkownik
jak dla mnie te linki co CI wyslali smierdza amatorszczyzną na odleglosc i nie wiem jak oni moga sie poslugiwac nimi przy rozliczaniu zakladu... moze to jakis zart z ich strony?

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Też miałem kiedyś parę takich problemów z bwin, lecz jednak chyba miałem łatwiej udowodnić moja rację ponieważ obstawiałem NHL, więc dla udowodnienia typu wysłałem im link z wynikiem z oficjalnej strony NHL, jak link jednego z Kanadyjskich portali, ale dosyć często bwin bawi się z nami, czasami odnosiłem wrażenie że sprawdzają nas czy w ogóle znamy się w tej dziedzinie czy tylko podbieramy typy i jeśli pisze na bwin że nie weszło to nie patrzymy dalej czy to prawda. Jak narazie nie gram u bwin ponieważ wybrałem pieniądze ale sądzę też że szybko tam nie wrócę.

L 147

luminat

Użytkownik
Największe wałki bwin odwala na live przy typach kto pierwszy zdobędzie pkt i przy race w tenisie. Bo najtrudniej tam udowodnić kto ma rację - chyba dwa razy mnie na tym przewałkowali. To byly jakies symboliczne kwoty, wiec nie zadzieralem z nimi ale to wystarczylo aby sprawdzic ich wiarygodosc na tego typu zakladach.
A tak to nie mialem z nimi innych problemow mimo ze duzo osob pisze ze to sa oszusci - zawsze dobrze rozliczali mi zwykle zaklady.

bosskii 0

bosskii

Użytkownik
No właśnie te zakłady Live i mecze tam są specjalnie dobierane ileż to razy gole padaja w 90 min. Nie o to też chodzi ale o ich mecze siatkarskie ( wschodnie drużyny ), zakłady na tych meczach bo tak naprawde trudno w internecie znaleźć kto pierwszy zdobył np. 5 punktów ,pierwszy,15 itd.

kAŻDY Z NAS POWINIEN JUŻ WIEDZIEĆ SKAD bwin ma tylke kaski na marketing,skuteczny marketing.
Ogólnie nic do nich nie mam i również u gram regularnie

vader 2,8K

vader

Forum VIP
kAŻDY Z NAS POWINIEN JUŻ WIEDZIEĆ SKAD bwin ma tylke kaski na marketing,skuteczny marketing.
Ogólnie nic do nich nie mam i również u gram regularnie
Stąd, że prawie każda osoba grająca na bukach w necie ma u nich konto. 80% może i więcej ludzi grających to osoby które grają za stawki &quot;rekreacyjne&quot;. To im się podoba. Bo prędzej czy później taki człowiek generuje dla nich może nie duży ale zawsze zysk. Spora grupa ludzi to osoby które wpłacają co tydzień minimalną sumę jaką można wpłacić i przegrywają to... Taka jest prawda.
Jeśli już osoba gra za większe sumy, robi wypłaty to po prostu go limitują. I na polu walki zostaje właśnie ta duża rzesza ludzi grających &quot;dla zabawy&quot;, którzy regularnie wpłacają do nich kase po to żeby przegrać...
Ale ja i tak lubię tego buka. Za livebetting, dużą ofertę i za jeszcze parę innych rzeczy... ????
Pozdr.

Do góry Bottom