wielki_szlem
Użytkownik
Piszę tego posta, żeby ostrzec że Unibet zaczyna robic problemy przy wypłacaniu pieniędzy. Jestem użytkownikiem z jako takim stażem na tym forum, (więc od razu piszę że to nie jest żadna napinka z mojej strony) (wielu z was mnie zna), który (co można sprawdzic w starych tematach) zawsze chwalił tą firmę. Do czasu niestety. Grałem u nich około 1,5 roku zawsze byłem zadowolony, wypłacałem kilkukrotnie pieniądze w większych kwotach z wygranych. I tu zaczął się mój problem. Zostałem dostrzeżony, zacząłem za dużo wygrywac, więc zaczęli nakładac na mnie limity. Najpierw mniejsze, później większe. Doszło do tego że mogę wygrywac u nich nie więcej niż 90 zł. OK to ich sprawa i nie robiłem nigdy z tego jakichś problemów, taka jest polityka ich firmy. Ja mimo wszystko grałem i nadal wygrywałem. Wypłacałem pieniądze wiedząc że istnieje weryfikacja dokumentów. Co prawda grałem już u wielu bukmacherów (oprócz bwin) i nigdy nie chciano ode mnie skanów dowodów itp. Tak też było w Unibecie w którym wypłacałem kilkukrotnie większe sumy pieniędzy z wygranych. W czwartek (6 sierpnia) rano postanowiłem ponownie wypłacic pieniądze. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się że pod wieczór zablokowano mi konto. Oczywiście natychmiast tel. do biura obsługi. Jako że było po 18 dodzwoniłem się tylko do angielskiego operatora. Znam angielski na tyle że dogadałem się z panią, która wytłumaczył mi że oczekują na moje dokumenty, ze względów bezpieczeństwa. Ha ha no fajnie, tylko pytam się pani dlaczego wypłacałem wcześnie pieniądze nawet w większych sumach niż ta i nie było problemów, a teraz nagle mi blokują konto, usłyszałem że ze względów bezpieczeństwa i nie będzie dalej dyskusji. OK, nie mam i nie miałem nic do ukrycia. Uzyskałem jeszcze odp. na moje pytania dotyczące jakich dokumentów oczekują i w jakiej je formie chcą otrzymac, a na pytanie jak długo trwa weryfikacja dokumentów i jak długo będę miał zablokowane konto, otrzymałem odp że około 24 godzin. Dobra. Jako że znam życie i wiem jak to jest z ludźmi którzy pracują na infolinii, postanowiłem zadzwonic w piątek rano już do polskiego operatora. Tak też uczyniłem i dowiedziałem się tym razem że na weryfikację będę czekał około 3 dni. No fajnie myślę już się zaczyna. Natychmiast zeskanowałem potrzebne dokumenty: dowód i kartę debetową (którą kiedyś raz wpłacałem im pieniądze) i im wysłałem. Oczywiście adres na ich stronie jest o tyłek potłuc, ponieważ nie są w stanie zauważyc tak prostego szczegółu jak to że umieścili . po com co prowadzi oczywiście do nie możliwości wysłania i maila. Ja jednak będąc co bądź myślącym człowiekiem w przeciwieństwie do ludzi tam pracujących, wiedziałem że kropka jest nie potrzebna, jednak zadzwoniłem i upewniłem się że tak jest, aby byc pewnym, że wszystko pójdzie szybko i sprawnie. OK wysłałem maila w piątek po południu. W poniedziałek miałem nadal zablokowane konto, we wtorek także więc około 17 zadzwoniłem do nich z pytaniem dlaczego nie odblokowali mi konta. UWAGA: PANI TAM PRACUJĄCA POINFORMOWAŁA MNIE ŻE NIE MAJĄ ŻADNEGO MAILA ODE MNIE!!!! Wtedy już się wk..... Powiedziałem że wyślę im tego maila 10 RAZY żeby byli pewni że go dostali. Swoją drogą nie wiem jak do cholery mogą nie dostac maila, kiedy otrzymuje się potwierdzenie że oni go otrzymali. Oczywiście po moich pytaniach jak można im jeszcze wysłac skany dokumentów, dowiedziałem się o czym dwukrotnie wcześniej mnie nie poinformowano (no bo przecież nie pytasz to cię nie informuje - typowe myślenie tego typu instytucji) że można zrobic to również za pomocą faksu. Oczywiście wysłałem im natychmiast kilkukrotnie jeszcze raz tego maila ze zeskanowanymi dokumentami wraz z dowodem że wysłałem go w piątek. Oczywiście byłem już również gotowy do faksowania dokumentów przez mojego znajomego, który ma faks w pracy. Jednak o Bogowie staje się cud i we wtorek wieczorem maile do Unibetu docierają, czego dostaje kolejne potwierdzenie. Tym razem paniusia pisze mi w potwierdzeniu żebym uzbroił się w cierpliwośc HA HA HA - nie wiem czy śmiac się czy płakac. Dziś mam czwartek wieczór i nadal mam zablokowane konto, duża suma pieniędzy wisi w powietrzu, zero odpowiedzi ze strony Unibetu. Olewka maksymalna z ich strony, niech se czeka. W sumie konto mam zablokowane od czwartku 6 sierpnia do dziś. Jutro jak tam zadzwonię zrobię im z tyłka jesień średniowiecza.
Historia niestety jest prawdziwa, kiedyś strasznie chwaliłem tą firmę, teraz jednak postanowiłem wam opisac moją historię. Oczywiście wiem że konto zostanie odblokowane, ponieważ nie mam nic do ukrycia. Wszystkie dokumenty wysłałem, dane są prawidłowe. Mnie chodzi o coś innego. O zwrócenie ludziom faktu że Unibet zaczyna po prostu kręci lody. Przeciąga maksymalnie okres weryfikacji dokumentów, który urasta do miana farsy. Jakież było moje zdziwienie kiedy wszedłem na forum i przeczytałem kilka tematów niżej o podobnej sytuacji jednego z użytkowników. Zauważcie że kiedyś takie tematy po prostu się nie pojawiały w dziale Unibet. Miałem nie opisywac tej sytuacji gdyż stwierdziłem że weryfikacja może trochę potrwac. Uwierzcie mi nawet przez chwilę jednak nie pomyślałem że będzie to trwac tyle. Dlatego piszę ten tekst po pierwsze ku przestrodze, po drugie, może po przeczytaniu tego tekstu może ktoś normalny w Unibecie obudzi się i przywróci porządek, za który właśnie ta firma była wielokrotnie chwalona.
Jeżeli ktoś jeszcze miał podobną sytuację z Unibetem niech śmiało pisze w moim temacie, może jak zaczną to czytac to pójdą po rozum do głowy, bo naprawdę szkoda żeby zszedł na psy tak dobry bukmacher.
UWAGA: właśnie coś mnie tknęło i połączyłem się z nimi na czacie, dowiedziałem się od miłej pani, że tym razem potrzebują ode mnie KSEROKOPII RACHUNKU ZA GAZ, TELEFON, PRĄD. KKKKKK.... niedługo zażądają ode mnie aktu małżeństwa i książeczki wojskowej. LUUUUUUDZIE to jest już granda!!!!!!!!!
Historia niestety jest prawdziwa, kiedyś strasznie chwaliłem tą firmę, teraz jednak postanowiłem wam opisac moją historię. Oczywiście wiem że konto zostanie odblokowane, ponieważ nie mam nic do ukrycia. Wszystkie dokumenty wysłałem, dane są prawidłowe. Mnie chodzi o coś innego. O zwrócenie ludziom faktu że Unibet zaczyna po prostu kręci lody. Przeciąga maksymalnie okres weryfikacji dokumentów, który urasta do miana farsy. Jakież było moje zdziwienie kiedy wszedłem na forum i przeczytałem kilka tematów niżej o podobnej sytuacji jednego z użytkowników. Zauważcie że kiedyś takie tematy po prostu się nie pojawiały w dziale Unibet. Miałem nie opisywac tej sytuacji gdyż stwierdziłem że weryfikacja może trochę potrwac. Uwierzcie mi nawet przez chwilę jednak nie pomyślałem że będzie to trwac tyle. Dlatego piszę ten tekst po pierwsze ku przestrodze, po drugie, może po przeczytaniu tego tekstu może ktoś normalny w Unibecie obudzi się i przywróci porządek, za który właśnie ta firma była wielokrotnie chwalona.
Jeżeli ktoś jeszcze miał podobną sytuację z Unibetem niech śmiało pisze w moim temacie, może jak zaczną to czytac to pójdą po rozum do głowy, bo naprawdę szkoda żeby zszedł na psy tak dobry bukmacher.
UWAGA: właśnie coś mnie tknęło i połączyłem się z nimi na czacie, dowiedziałem się od miłej pani, że tym razem potrzebują ode mnie KSEROKOPII RACHUNKU ZA GAZ, TELEFON, PRĄD. KKKKKK.... niedługo zażądają ode mnie aktu małżeństwa i książeczki wojskowej. LUUUUUUDZIE to jest już granda!!!!!!!!!