>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problemy z reklamacją w Bet at HOME

S 0

slawek123

Użytkownik
Gram na Bet at Home już z trochę i zaufałem tej firmie ale dwa tygodnie temu podjąłem zakład przy zakładzie piłkarskim Mo 1 : 1 Skedsmo i postawiłem 100 zł na remis. Po wygranej patrzę a tu przegrana. Już parę razy reklamowałem błędne wyniki końcowe firmy Bet at Home i tak zrobiłem tym razem. Ale tym razem powiadomiono mnie że choć pokazują na LIVE błędne wyniki to nie biorą za nie odpowiedzialności i przepada i wygrana i wkład 100 zł. Pisałem do nich ze 30 razy ale za każdym razem twierdzą że pieniędzy nie oddadzą i odmawiają podania adresu do Austrii lub siedziby Bet at Home aby odwołać się.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
ale od czego chcesz się odwoływać skoro był wynik 1:2?
Ale on pisze o grze live , więc może zagrał już przy stanie 1-2 że w pozostałym czasie gry będzie remis , czyli na to iż wynik od np. 78 minuty do końca będzie remisowy ( 0-0 czy 1-1 ) więc że albo nie padną bramki albo obie drużyny od tej 78.minuty strzelą ich po tyle samo...

@slawek123 &gt;&gt;&gt; napisz dokładnie co grałeś i co to był za zakład: w której minucie meczu został zawarty, przy jakim wyniku i czego konkretnie dotyczył.Wrzuć też ew. korespondencję z bukiem.

.

S 0

slawek123

Użytkownik
Zagrałem przy wyniku 1:1 na Bet at Home gdzieś w okolicy 80 minuty na LIVE, a w rzeczywistości Bet at Home nie aktualizował wyniku od 45 minuty. Przy reklamacji są dwa biura w Polsce i nie chcą podać strony do Centrum Bet at home. Na Live nie aktualizują wyniku a kasę którą postawiłem pod ten wynik zatrzymali dla siebie.

S 0

slawek123

Użytkownik
Wynik dotyczył gry na remis który widniał na stronie Bet at home. Mam do dziś Print Screena. Pokazałem go na reklamacji do zespołu Bet at Home. Przyznali że wynik na Bet at home był błędny ale mają punkty w regulaminie które dają im prawo do zatrzymania zakładu bo nie biorą odpowiedzialności za swoje wyświetlane wyniki mimo iż to jest LIVE.

S 0

slawek123

Użytkownik
Chodzi o to że wynik był 1:2 ale pokazali wyniki 1:1 i postawiłem na wynik 1:1. W momencie postawienia stawiałem na wynik 1:1 który był fałszywy. Gdyby pokazali wyniki 1:2 to bym nie postawił ani na remis ani w ogóle na to zdarzenie.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Każdy buk ma taki zapis.A tak nawiasem mówiąc trzecia bramka padła w 74-tej minucie.Masz nauczkę na przyszłość:zawsze mieć otwarte inne okno np. Bet365 albo Futbol24 i sprawdzać.

S 0

slawek123

Użytkownik
Jeszcze jedno to nie był moment że jakoś przeszło, postawiłem i za parę sekund wpadła bramka. Jak sprawdziłem nie aktualizowali od 45 minuty. I wynik 1:2 był już po połowie. A ja postawiłem gdzieś w 80 minucie.

S 0

slawek123

Użytkownik
Ja bym się odwołał do Centrali do Austrii ale proces reklamacyjny to farsa z pokoju do pokoju w Polsce. A dalej nic. Widzę że grasz na Bet 365, chyba przejdę na Twojego Booka

J 31

janek1509

Użytkownik
Witam gram w Bet at Home już 3 lata i pierwszy raz mi się to przytrafiło.Grałem dzisiaj na live meczyk ligi Islandzkiej Leiknir Reykjavik - Vikingur Reykjavik i po pierwszej połowie było 1-0.W przerwie myśle sobie zagram tak Leiknir Reykjavik - Vikingur Reykjavik (Podwójna szansa)
X2 2,40za 100zł czyli 240 do wyjęcia.Koniec meczu wynik 2-2 a mi na czerwono ŹLE.No to się ku...a pytam jak źle.Podpowiedzcie mi jak mam od nich odzyskać kasę.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Napisz po prostu mail do nich z nazwa użytkownika i numerem kuponu, takie błędy się zdarzają.

Otrzymane punkty reputacji: +1
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
piszesz nr swojego konta (te numerki co się logujesz oprócz hasła), nr kuponu, wyjaśniasz sytuację i poprawiają.
e; aa bo Ci może chodzi o ich mail, bo jakoś nie po polskiemu napisałeś:razz:

J 31

janek1509

Użytkownik
Nie działa mi wszystko mogę wejść na ich stronę bez problemu tylko jak chcę wysłać meila to wyrzuca mnie na moją pocztę z której się rejestrowałem to z niej mam im pisać nr gracza i kuponu?

Do góry Bottom