>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problemy i problemy...

N 0

neeken

Użytkownik
Witam, chciałem się Was zapytać czy jest ktoś w ogóle zadowolony z bwin&#39;a? Ja około października 2011 roku wpłaciłem 50zł i wypłaciłem 500zł bez żadnych problemów problemów. Czy jest sens wpłacania teraz coś na euro? Czy lepiej odpuścić sobie Bwina? Jak tak to jaki zamiennik polecacie (najlepiej podajcie kilka ) ;)

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Wpłaciłeś kasę,pomnożyłeś i wypłaciłeś bez problemów.I teraz pytasz się czy jest sens(?) wpłacenia znowu...tak generalnie to wszystko z Tobą w porządku?

N 0

neeken

Użytkownik
Wpłaciłeś kasę,pomnożyłeś i wypłaciłeś bez problemów.I teraz pytasz się czy jest sens(?) wpłacenia znowu...tak generalnie to wszystko z Tobą w porządku?
No ja nie siedzę w hazardzie tyle co Ty ostatni raz grałem w październiku. Nie znam tak dobrze zasad buków jak Ty. Przeglądając posty z tego właśnie miesiąca co wypłacałem kasę nie zauważyłem tylu problemów co jest teraz... Dlatego się pytam Was. Tak ciężko napisać TAK/NIE? :-(

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
No ja nie siedzę w hazardzie tyle co Ty ostatni raz grałem w październiku. Nie znam tak dobrze zasad buków jak Ty. Przeglądając posty z tego właśnie miesiąca co wypłacałem kasę nie zauważyłem tylu problemów co jest teraz... Dlatego się pytam Was. Tak ciężko napisać TAK/NIE? :-(
Więc raz jeszcze-jeżeli nie będziesz kombinował i będziesz grał normalnie,to NIE BĘDZIESZ MIAŁ PROBLEMÓW.

N 0

neeken

Użytkownik
i o taką odpowiedź mi chodziło ???? , tylko co mam rozumieć przez słowo &quot;kombinował&quot;. Ja od niedawna korzystam z for o takiej tematyce, dlatego naprawdę nie wiem &quot;co wypada a co nie&quot; w bukach. Ja głownie nie stawiam powyżej 100zł na zakład, głownie gram w zakładach live po tych większych kursach typu 3.60; 5 a czasami nawet po 10.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Pod pojęciem kombinowania możesz np. rozumieć częste wykorzystywanie ewidentnych pomyłek kursowych buka.Jeżeli będziesz grał te swoje wysokie kursy za 100 zł na zakład i nie wzbogacisz się w ciągu kilku dni o kilkadziesiąt tysięcy to żadne problemy w pięknej teorii grozić Ci nie powinny ????

D 0

darecki44

Użytkownik
Więc raz jeszcze-jeżeli nie będziesz kombinował i będziesz grał normalnie,to NIE BĘDZIESZ MIAŁ PROBLEMÓW.
ja nie kombinowalem (nie wiem co to znaczy grac normalnie???) nie mialem kilku kont itp. i gdyby nie interwencja firmy udzielajacej licencji bwin to do dzisiaj nie odzyskal bym moich 6000pln takze spokojnie....

Do góry Bottom