143 patrolinho Forum VIP Sierpień 2, 2006 #1 Mam problem ponieważ nie mogę dodac do własnego tematu ankiety. Temat ten istnieje w dziale "KUPONY" Proszę o pomoc
Mam problem ponieważ nie mogę dodac do własnego tematu ankiety. Temat ten istnieje w dziale "KUPONY" Proszę o pomoc
91 fcbialas Forum VIP Sierpień 2, 2006 #2 Wez edycje pierwszego postu i tam sobie ustaw ankiete jak chcesz. poZDro :wink:
143 patrolinho Forum VIP Sierpień 3, 2006 #3 ???? (((( Właśnie o to chodzi że tak robie i nie moge ustawić Jakby ktoś był tak miły i dął screena jak to u niego wygląda byłbym bardzo wdzięczny
???? (((( Właśnie o to chodzi że tak robie i nie moge ustawić Jakby ktoś był tak miły i dął screena jak to u niego wygląda byłbym bardzo wdzięczny
110 szymonbee Użytkownik Sierpień 3, 2006 #4 bo ankiete jak chcesz zrobic to musisz chyba na pozcatku kiedy otwierasz temat to zaznaczasz tam cos z ankieta i masz...ale jak edytujesz to potem sie juz chyba nie da!!!
bo ankiete jak chcesz zrobic to musisz chyba na pozcatku kiedy otwierasz temat to zaznaczasz tam cos z ankieta i masz...ale jak edytujesz to potem sie juz chyba nie da!!!
0 grzegorz78 Forum VIP Sierpień 4, 2006 #5 Chyba jednak można bo np. Gusto dodał do swojego dłuuuuuuuuuuugiego tematu ankietę.