>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Witam. Zleciłem wpłatę na mooneybookers przez przelew internetowy. Zrobiłem to w sobote, jednak jak się dowiedziałem mój bank nie pobiera przelewów w weekendy. Nie wyłączałem okienka z dojściem przelewu, ale w nocy była awaria prądu i okienko i tak się zamknęło razem z komputerem. Dziś jest już poniedziałek. Pieniądze z konta mi pobrano w szczegółach przelewu pisze że dziś wykonano a kasy na mooney nie ma. Mógłby mi ktoś powiedzieć co mam teraz zrobic?

simons 646

simons

Forum VIP
Czekać .........
Przelewy, zalezy czy krajowe, czy zagraniczne &quot;idą&quot; 1-2 dni robocze dla Polskich. Dłużej - nie pamietam dokladnie ile - dla miedzynarodowych.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
A ja dodam jeszcze: korzystać z Przelewów24,nic nie kosztuje a kasę masz w ciągu kilku lub kilkunastu minut na MB.W Twoim przypadku nic by to nie dało w sobotę bo skoro bank nie działa w weekendy...Sugerowałbym zmienić bank ,banków które działają 24godziny jest sporo.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
mój bank działa 24h na dobę i kasa została przesłana przez przelew internetowy. Zwykle pieniądze pojawiały się w ciągu kilku sekund, ewentualnie minut. Teraz czekam już drugi dzień na przelew któy powinien dojść w kilka minut...

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Mój bank przelewa pieniądze 24h na dobę ale nie działa w weekendy. Wydaje mi się że przelew powinien dojśc w poniedziałek. Tymczasem dziś wtorek a pieniędzy nadal nie ma. Jak mogę się zorientować o co chodzi?

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Czy dzwoniąc na infolinię skrilla do Wielkiej Brytanii lub na jakiś numer międzynarodowy dogadam się w języku polskim? Na elektroniczną odpowiedź od nich czekam 2 dzień i nic a bardzo zależy mi na czasie.

N 0

narloch

Użytkownik
Jak poprosisz o polski support (musisz trafic w godziny ich pracy) to przełacza cie do polskiego konsultanta. Ja dzwoniłem juz pare razy, jesli jest ktos z polski odpowiedzialny za to i w godzinach swojej pracy to cie przełaczą

Do góry Bottom