>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem?

socham 52

socham

Użytkownik
Witam,
właśnie się zarejestrowałem na bet365, dokonałem depozytu przez moneybookers na kwote 37 zł. Pieniądze zostały zaksięgowane i pojawiły się na moim koncie. Postanowiłem postawić zakład live na mecz koszykówki Estudiantes vs Joventut jednak nie udało się gdyż kurs się zminił zanim zaakceptowałem. Jednak patrze a tu ani kasy na koncie ani żadnej historii...tzn nie mam w niej napisane, że postawiłem jakikolwiek zakład a co tragiczniejsze nie mam także informacji, że kiedykolwiek wpłaciłem jakiś depozyt....żenada innymi słowy. Cóż moneybookers nie mają chyba pod sobą bo email z info o wysłaniu pieniędzy mam a także w historii przelewów na MB widnieje przelew do bet365... Co o tym myślicie?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Myślę, że gruubo przesadzasz. Pieniądze będziesz miał na koncie lub już zagrałes je na zakładzie z kosza.
W historii rozwiń to dokładnie. Weź ustaw sobie dłuższy termin niż ostatnie 24h.
Transakcje muszą być! Poza tym w zależności czy kurs spadł czy wzrósł zakład mógł być automatycznie przyjęty.
W tym buku nie ma opcji &quot;potwierdź zakład&quot;.

socham 52

socham

Użytkownik
Sprawdzałem tak dokładnie jak się tylko dało i nie było nic kompletnie. Teraz jednak wszystko się zmieniło. Okazało się, że mimo komunikatu o zmianie kursu zakład został przyjęty i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie został przyjęty po kursie który już nie był aktualny. Cóż zapewne natrafiłem na jakieś ich problemy ze stroną &lt;lol&gt;(znikająca historia, akceptacja nie aktualnych kursów). Cóż nie jest to majątek lecz niesmak pozostanie, nie polecam tego bukmachera nikomu bo takich cyrków to ja jeszcze nie widziałem ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Sprawdzałem tak dokładnie jak się tylko dało i nie było nic kompletnie. Teraz jednak wszystko się zmieniło. Okazało się, że mimo komunikatu o zmianie kursu zakład został przyjęty i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie został przyjęty po kursie który już nie był aktualny. Cóż zapewne natrafiłem na jakieś ich problemy ze stroną &lt;lol&gt;(znikająca historia, akceptacja nie aktualnych kursów). Cóż nie jest to majątek lecz niesmak pozostanie, nie polecam tego bukmachera nikomu bo takich cyrków to ja jeszcze nie widziałem ????
No i mówiłem, że przesadzasz...
Poza tym w zależności czy kurs spadł czy wzrósł zakład mógł być automatycznie przyjęty.
W tym buku nie ma opcji &quot;potwierdź zakład&quot;.
Zagrałeś zakład. Pewnie po kursie wyższym niż klikałeś początkowo tak?
Ja jak zaczynałem grę w tym buku kilka lat temu też mi było trudno się przyzwyczaić choćby do tego, że nie ma opcji &quot;potwierdź&quot;. Klikając już zagrałeś zakład.
Pograsz może trochę i zmienisz zdanie.

socham 52

socham

Użytkownik
Zagrałeś zakład. Pewnie po kursie wyższym niż klikałeś początkowo tak?
Przecież napisałem, że został zaakceptowany kurs w momencie kliknięcia (może nie dokładnie tak ale właśnie to chciałem przekazać).
Przykładowo: ja widzę kurs 1.50 i stawiam zakład (wyświetla mi się komunikat, że zakład nie może być wniesiony bo się zmienił kurs ---&gt;lub coś podobnego)
kurs się faktycznie zmienił na 1.60 jednak mimo to zakład jest zawarty po kursie 1,50 ???? Nie możliwe też by jeszcze na chwilkę kurs spadł do 1,50 ponieważ od momentu mojego kliknięcia kurs ciągle rósł (takie fatum). Dodajmy jeszcze do tego znikające informacje i już mamy gotowy cyrk o którym pisałem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
socham prosta sprawa. Jak grasz na live uważaj dokładnie i tyle.
Ja gram tam sporo NHL na live i wiem co i jak. Dokładnie jak zmieniają się kursy itp.
Pograsz trochę i się przyzwyczaisz.
A to, że nie miałeś historii w danym momencie to afery nie masz co robić. Pewnie wziąłeś zaznaczyłeś termin dłuższy jak Ci pisałem i już miałeś... Uwierz mi, że znam tego buka dość dobrze.
Brak dostępu do historii miałem wiele razy w bwinie, expekcie. To się zdarza.
Powodzenia w ogrywaniu ;)

socham 52

socham

Użytkownik
Dziękuję bardzo ???? Aczkolwiek dalej twierdzić (z uporem maniaka) będę, że historii przez 10 minut po prostu nie było tzn. była ale wyczyszczona ???? Ogrywać owszem będę ale nie bet365 za dla mnie za dobrzy jak widać ???? No nic na tym można zamknąć temat.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
eee tam za dobrzy. Każdego można ograć. Nazwę tematu zmieniłem bo chyba trochę za mocno spanikowałeś a temat zostawię otwarty bo ktoś może kiedyś wpisać się tutaj ze swoim &quot;problemem&quot;.
Polecam buka. Na live można ładnie zarobić.
Pozdrawiam

K 82

kupson141

Użytkownik
A ja mam problem z weryfikacja mojego konta. wpisuje numer paszportu a tu musze jeszce wpisac jakis numer w rubryczce a go w paszporcie nie posiadam i nie wiem o co kaman?

Do góry Bottom