>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem:/

D 0

dsgjkbsdl

Użytkownik
Chcialem sobie pozmieniac style w kompie i cos zrabelm ???? :/ teraz jezeli chcesz dac styl systemu windows xp, wyskakuje mi ze &quot;nie mozna zaladowac stylow wirtualnych, poniewaz nie udalo sie zaladowac pliku&quot; :/ wie ktos o co w tym chodzi? albo niech ktos powie jak dac jakis fajny styl i skad go pobrac, byl bym bardzo wdzieczny.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
yhm.... zrób formata :mrgreen: (oczywiście żartuje)

Masz kilka wariantów:
1. Masz funkcje przywracania systemu.
2. Nie napisałeś co instalowałeś, jaki program, czy coś?! My nie jesteśmy jasnowidzami. Odinstaluj ten program.
3. Jeżeli to nie pomoże zainstaluj jakiś program do upiększania kompozycji. Ja mam WindowBlinds, jeszcze jest Style Xp. W tych programach po ustawiasz sobie jak chcesz kompozycje, które również możesz z neta ściągać (ja ostatnio widziałem fajną z Realu Madryt).

Moj lekko przerobiony pulpit mozesz zobaczyć w temacie &quot;Pokaż swój pulpit...&quot;

Pozdro

D 0

dsgjkbsdl

Użytkownik
Zainstalowem cos i nie wiem gdzie to jest ???? :/ w dodaj/usun nie ma czegos takiego. Jak chce dac kompozycje windows xp to wyskakuje mi : Nazwa: uruchamia plik DLL jako aplikacje. i wydawca: microsoft corporation. daje pozniej zamknij komunikat i wyskakuje ze jest jakis blad z plikiem rundll32 :/ co z tym zrobic ? ???? przywracanie systemu nic nie daje ???? mialem tez ten program style Xp i tez byly wlasnie jakies bledy przy zmienianiu:/

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Napisz najlepiej na początek co masz za sprzęt, system...
Kiedy się z tym bawiłeś? dzisiaj? Spróbuj przy starcie nacisnać F8, później uruchom system z ostatnio działającą konfiguracją, co w tym stylu. Jezeli to nie pomoże, będziemy dalej kombinować ????

D 0

dsgjkbsdl

Użytkownik
athlon64 2,8 , radeon 9550. windows xp ???? dzisiaj sie bawilem ???? sciagnalem jakies kompozycje, i w jakims stylu bylo cos do zainstalowania. ???? teraz to tylko moge dac ta kompozycje jak byla w 98 :/ wciskalem to f8, bylo jakies 4 opcje do wyboru, dwie byly cos z nagrywarka to nie dawalem tego, a te inne nic nie zmienialy ???? co proponujesz ? ???? heh

D 0

dsgjkbsdl

Użytkownik
Mam taki komuniak jak chce zmienic kompozycje:
Aby pomoc ochronie tego komputera system windows zamknal ten program.
Nazwa: Uruchamia plik DLL jako aplikacje.
Wydawaca: microsoft corporation ????
pozniej daje zamknij komunikat i wyskakuje jakis blad:/
no i co z tym zrobic ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Hmmm, kompa masz dobrego do tego typu zabaw (nie napisałeś ile Ramu, ale przypuszczam, że 512)

Yhm, na pewno nie idzie zmienić kompozycji? ;&gt; Prawy przycisk mysz---&gt;właściwości i tam masz różne kompozycje do wyboru...

Masz ten plik z tą kompozycją? Jeżeli tak spróbuj ją zainstalować (nie dosłownie). Klikasz, dalej, aż pojawi Ci się ścieżka, tzn. okienko gdzie ma te pliki instalacyjne wrzucić. Następnie zapamiętujesz tą ścieżkę i klikasz anuluj, żeby drugi raz tego nie instalować. Przechodzisz do tego folderu i usuwasz pliki. (uważaj co usuwasz :p)

Jeżeli to nie pomoże to wariant B zastosujemy :p (czarny koń :p ) &lt;lol2&gt;

D 0

dsgjkbsdl

Użytkownik
nie idzie zmienic kompozycji:/ te kompozycje co sciagnalem to juz dawno usunalem ???? teraz to ja tylko chce wlaczyc to standardowa windowsa xp, i nie chce wejsc:/ nie wiem juz co z tym zrobic ???? albo jak dac jakas inna fajna kompozycje? ????

Do góry Bottom