>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem

G 0

grin

Użytkownik
Witam, mam pewien problem: nie ukończyłem jeszcze 18 lat, ale mimo to zacząłem obstawiać u internetowego bukmachera. Straciłem dość dużo pieniędzy:cry: W regulaminie tego bukmachera znalazłem ptk, w którym znalazłem inf., że wszystkie zakłady zawarte przez niepełnoletniego zostaną unieważnione, więc mam pytanie, czy jeżeli np: napisałbym maila do buka informując go, ze jestem niepełnoletni i proszę o unieważnienie moich zakładów, to czy odzyskałbym moje pieniądze?? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
hehe, na pewno nikt Ci kasy nie odda ;p w cuda nie wierz... teoretycznie masz racje, ale praktycznie racje ma zawsze buk, który raczej świadomie na swoją niekorzyść nie zadziała ;]

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
I właśnie dlatego nieletni nie powinni grać w zakłady bukmacherskie, często rzucają sporą kasą nie mając w świadomości &quot;odpowiedzialnej gry&quot;. Tak, zdarzają się wyjątki wśród nieletnich, ale jest ich niedużo.

Co do tego czy są jakieś szanse na odzyskanie kasy? Tak, ale prawdopodobieństwo wynosi gdzieś 0,00001.

daimler 14

daimler

Forum VIP
a jakbyś wygral duża kwote to byś sie przyznał ze nie masz 18-stu lat? ano wlasnie...
Klient musi mieć ukończone 18 lat. Sportingbet unieważni wszelkie transakcje dokonywane przez nieletnich, bez względu na rezultat tych transakcji.
próbuj , bo łatwo napisać nie....

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Tak, a przypadkiem dalej nic nie pisze o odpowiedzialności prawnej?
Jakbyś wygrał to pewnie miałbyś sto pomysłów jak wypłacić.

A 2

algorytm

Użytkownik
Witam, mam pewien problem: nie ukończyłem jeszcze 18 lat, ale mimo to zacząłem obstawiać u internetowego bukmachera. Straciłem dość dużo pieniędzy:cry: W regulaminie tego bukmachera znalazłem ptk, w którym znalazłem inf., że wszystkie zakłady zawarte przez niepełnoletniego zostaną unieważnione, więc mam pytanie, czy jeżeli np: napisałbym maila do buka informując go, ze jestem niepełnoletni i proszę o unieważnienie moich zakładów, to czy odzyskałbym moje pieniądze?? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny.
haha sorki ale nie moge sie powstrzymac od smiechu. co mamusi sie podebraklo kaske z konta i teraz oddac nie bedzie jak?? bo nie rozumiem innych twoich przeslanek. Przegrales chyba liczyles sie z tym ze nie wygrasz zawsze?? wiec jesli tak to w czym problem. idz do sklepu kup piwo, wypij je a potem wroc i powiedz ze chcesz zwrot za piwo bo nieletni jestes. haha

Do góry Bottom