>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Problem ze Skrill - pomocy

A 0

arturro385

Użytkownik
Witam. Potrzebuje pomocy . Założyłem konto na skrill. Wysłałem dowód selfie . Wpłaciłem środki później przekazałem na Buka następnie z Buka na skrill . Wszystko ok. Po czym spłaciłem kolejne środki 400 zł . W międzyczasie kupiłem kilka krypto . Chciałem te 400 wpłacić na Buka i blokada konta- weryfikacja. 5 dni mija dziś brak możliwości zalogowania . Proszą o kontakt. Dodzwonić się nie jest możliwe . Support nie odpisuje. Co dalej z nimi zrobić . Dziś e-mail po angielsku o całkowitym zamknięciu konta ???? Co dalej zrobić ?

H 140,5K

hagi84

Użytkownik
nic nie zrobisz, nie odblokuja Ci konta, powinni Ci za to te 400zl pozwolic wyplacic na konto bankowe i heja

A 0

arturro385

Użytkownik
Tak zrobiłem. Właśnie dostałem odpowiedź że pieniądze zwrócą. Co do krypto nawet słowa się nie odnieśli. Zobacxymy

Witam też założyłem konto skril zrobiłem sporo transakcji tym kontem doszło do weryfikacji którą przyszedłem i odblokowali mi środki i teraz znowu mi zablokowali 1100 zł i zero kontaktu z nimi nie odpisują od dwóch tygodni ani na maile ani na nic jak mam odzyskać te pieniądze pomóżcie proszę

Do góry Bottom