>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z zasileniem konta.

F 38

freakzoid

Użytkownik
Witam.
Mam problem z doładowaniem konta. Zrobiłem przelew i za kilka minut przyszedł email od transferuj.pl:
&#39;Wykryto przychodzącą płatność tytułem XXX(nr ref. xxx) na kwotę xxx zł dla Fortuna zakłady bukmacherskie Sp. z o.o. w dniu 2015-08-08 10:45:39. Wpłata nie została przyjęta z powodu niezweryfikowanego numeru konta nadawcy dla podanego tytułu płatności. Środki zostaną zwrócone w ciągu 5 dni roboczych.&#39;&#39;
Sprawdziłem wszystko się zgadza. Tytuł, numery kont itp

skalus 63

skalus

Użytkownik
info ze strony Fortuny:
&quot;W wyniku braku łączności z bankiem Pekao aktualnie nie są księgowane wpłaty z tego banku. Bank nie określił dokładnego czasu usunięcia usterki. Przepraszamy za powstałą sytuację i prosimy o zrozumienie.&quot;

F 38

freakzoid

Użytkownik
Posiadam konto bankowe w BPS, jest na liście, więc nie mam pojęcia o co chodzi. Konto zostało zweryfikowane rano, więc może przez to? Trzeba odczekać jakiś czas?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Posiadam konto bankowe w BPS, jest na liście, więc nie mam pojęcia o co chodzi. Konto zostało zweryfikowane rano, więc może przez to? Trzeba odczekać jakiś czas?
Najlepiej napisz na support może muszą zweryfikować coś jeszcze. Najszybciej się dowiesz.

F 38

freakzoid

Użytkownik
Najlepiej napisz na support może muszą zweryfikować coś jeszcze. Najszybciej się dowiesz.
Gdyby ktoś miał jeszcze podobny problem to już tłumaczę.
Skorzystałem z usługi bluecash (szybki przelew) i przez to transferuj.pl otrzymali dane bluemedia, nie mojego konta. Z normalnym przelewem nie byłoby problemu :cool:

piotrex007 301,9K

piotrex007

Użytkownik
Gdyby ktoś miał jeszcze podobny problem to już tłumaczę.
Skorzystałem z usługi bluecash (szybki przelew) i przez to transferuj.pl otrzymali dane bluemedia, nie mojego konta. Z normalnym przelewem nie byłoby problemu :cool:
Dziwna sprawa, gdyż ja niejednokrotnie wpłacałem tak przez bluecash do Milenium i nie było problemu, więc myślałem, że do każdego innego bukmachera również nie byłoby problemu ;) A korzystałem z bluecash, bo chciałem szybko wpłacić kasę, a od jakiegoś czasu mBank nie księguję online przelewów z transferuj.pl ????

R 2

robsonikk

Użytkownik
a od jakiegoś czasu mBank nie księguję online przelewów z transferuj.pl ????
Księguje ale tylko w dni robocze maksymalnie do godz. 19-tej - tak napisali na stronie fortuny.
Natomiast pewniejsza jest godzina 18-ta, bo do tej godziny pracuje część korporacyjna mbanku, a to oni są odpowiedzialni za przelewy wewnętrzne przy wpłatach u tego bukmachera.

Do góry Bottom