>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wyplata stryyke

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Wzialem reload bonus w stryyke i obrocilem go ugralem jakies 300 euro i wyplacilem te srodki a na koncie nadal nic mija juz 7 dzien wg regulaminu i nic sie nie zmienilo czy wy tez macie takie same problemy z wyplata u tego bukmachera prosze o odp

S 42

szuwi1

Użytkownik
Strykke to szajs, wielu ludzi skarży się, że nie płacą lub płacą po kilku miesiącach. Dużo o tym jest na SBR. Note mają marną chyba. Wcześniej czy później otrzymasz kaske jeśli spełniłeś warunki, ale szkoda nerwów jednak na tego buka.

K 0

kwietniowa

Użytkownik
ja miałam taką sytuacje, i kilku moich znajomych, osobiście nigdy wiecej z nimi do czynienia nie chce mieć, otrzymałam pieniążki ale uwaga po 4 miesiącach, inni mieli wiecej szczęścia inni mniej, czasami znajomi byli zaskoczeni bo po 3 miesiącach już kase mieli, inni czekali 6 miechów, także na wiosne bedizesz miał kase nic nie poradzisz....

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
przeczytajcie co mi odpowiedzieli co za chamstwo:Witam,
Przepraszamy za opoznienie!
Chccielismy Pana poinformowac, ze panska wyplata jest w naszej bazie danych
i zostanie zrealizowana tak szybko, jak to tylko mozliwe.
Pozdrowienia
Monika
Stryyke Service Team
stara spiewka a pieniedzy nie widac!!!

R 17

raul18

Użytkownik
to gowno niedlugo padnie, ja bym tam zlamanego centa nie wplaci...nie dojsc ze oszukali mnie i kolege na ponad 1k to co chwile slysze ze kogos opier*** z kasy...trzeba patrzec gdzie sie wplacac pieniadze nastepnym razem..
pozdro

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
a to odp z supportu w jezyku angielskim
Hello
We apologize for delay!
But please be sure we will proceed with your withdrawal as soon as possible.
We will take care of it and contact you immediately when it is proceed.
With Kind Regards
Stryyke Service Team
mozecie powiecie mi kiedy kase dostane

marasking 63

marasking

Użytkownik
Po co wpłacałes do tych złodziei - wystarczy przejrzeć po łebkach byle jakie forum to treść 95% postów jest o tym ,że wypłaty trwają w tygodniach/miesiącach.. Mnie by chyba krew zalała jakbym czekał az łaskawie wyplacą należne jak psu zupa pieniądze.

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
to odp z ich fiormy po polsku łaskawie odpisali po 8 dniach zawsze cos ????
Witam,
Przepraszamy, że wypłata trwa tak długo!
Proszę być pewnym, że pańska wypłata zostanie zrealizowana tak szybko, jak to tylko możliwe.
Zostanie Pan poinformowany przez nas o tym fakcie bezzwłocznie po zrealizowaniu przelewu.
Pozdrowienia
Monika
Stryyke Service Team
A wplacilem dlatego ze dali bonus nie zly raz juz wplacalem i nie bylo problemu ale wiecej juz nie wpłacę!!!

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
a to ciag dalszy oszustw stryyke
to co wczoraj mi odpisali:
Hello,
We apologize that the payout takes so much time!
Please, be sure that we will proceed your payout soon.
Thank you for your patience!
With kind regards
Stryyke Service Team
A od wyplaty zlecenia minelo juz 5 tygodni...
liczylem ze na swieta ujrze kase.......

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To tylko potwierdza to co pisałem tam...
http://forum.bukmacherskie.com/f149/stryyke-13380-6.html#post1297100
http://forum.bukmacherskie.com/f149/stryyke-13380-6.html#post1297517
A każdy sam może wyrobić sobie zdanie kto jest bliżej prawdy w tym co pisze... Ja czy Stryyke_PL...
Tyle, że ja mogę swobodnie, obiektywnie napisać jakie mam odczucia... a Maciek źle napisać po prostu nie może.
Edit: Stryyke_PL czyli Maciek już nie pracuje dla firmy Stryyke... To taka informacja dla tych co chcieliby napisać do niego PW. Żadnej odpowiedzi, pomocy już nie uzyskacie od tej osoby...

Do góry Bottom