>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem z wpłatą pieniedzy do buka

R 0

rymar

Użytkownik
Witam,
Mam na koncie MB 50 euro i chciałem je wpłacić do buka (William Hill). Gdy pierwszy raz to robiłem nie było żadnego problemu, na stronie buka wybrałem metode wpłaty (MB) przekierowało mnie na stronke MB wpisałem hasło wszystko pięknie i pobrało mi pieniądze z konta MB i w ciągu kilkunastu sekund miałem je na koncie buka. Za drugim razem gdy chciałem wpłacić pieniądze poprzez MB, po zalogowaniu na konto MB dostępnymi metodami były zwykły przelew i przelewy24 , a nie po prostu odciągnięcie pieniędzy z konta MB :/ Ktoś wie jak uporać sie z tym problemem ? Po to zakładałem konto MB żeby z niego przelewać środki szybko do buka, a tu taki zonk bo tej opcji nie było :/ Proszę o pomoc ????

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Taki komunikat pojawia się wtedy gdy masz na koncie w MB mniej kasy niż chcesz wpłacić do buka.

R 0

rymar

Użytkownik
zalogowalem sie na Mb, wylogowalem, nastepnie wszedlem na strone william hilla wplacam kase za pomoca MB przekierowuje mnie na strone MB loguje sie i znowu w dostepnych metodach jedynie przelew bankowy i przelewy24 ;/ to samo

R 0

rymar

Użytkownik
dodam jeszcze, że mam niezweryfikowane konto, bo czekam dopiero na list. Czy to może być przyczyną ? z tego co wiem weryfikacja zwieksza limit a ja go jeszcze wcale nie przekroczylem no ale coz moze ma to cos wspolnego

Do góry Bottom