>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z wpłatą pieniędzy...

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Ok juz wiadomo co i jak:

Numer odniesienia- jest przypisywany dla kazdego uzytkownika w celu ulatwienia i przyspieszenia przelewu

Login jak sama nazwa login pod jakim sie logujemy:]

P 0

polo_2

Użytkownik
mam malutki problem z wplata pieniedzy na konto BAW a konkretnie z rubryka adres odbiorcy, adres jest za granica i wyskakuje mi po podaniu kodu pocztowego (1010) ze jest on nieprawidlowy

raul17 0

raul17

Użytkownik
Ja mam inny problem... Druczek niby dobrze wypelnilem i kase 42zl na poczcie przelałem...(zrobilem tak samo jak poprzednim razem kiedy to nie bylo zadnych problemow)
wpłacalem w srode(14 czerwca 2006) a dzis mamy 23 czerwca i kasy na zaksiegowali na moje konto Bet&amp;Win...
W Tytule przelewu... napisalem numer odniesienie(reference number) ktory byl mi przypisany...
Jestem wsciekly bo oni pisza zebym przeslal skan dowodu wplaty( wiec zeskanowalem ten swistek co zostal mi z poczty z tym stemplem...) a oni odpisuja ze chca skan z mojego Banku potwierdzajacy wplate na Bet &amp; Win owych 42zl...
Ja im odpisuje ze wplacałem na poczcie...
włąsnie czekam na ich odpowiedz bo pisza ze nie moga znalezc mojej wplaty...
Myslicie ze cos kreca i chca mie w konia zrobic...
Bo ja im nie popuszcze... a poza tym to nie wiem co mam robic??
Kase mi zwroca czy przepadla czy jak????

Odpiszcie,kazda pomoc sie przyda
co o tym sadzicie???

M 0

monsanto

Użytkownik
Ja mam podobny problem jak Raul17, kasę im wysłałem a oni mi jej nie zaksięgowali. Wysłałem im już ze 100 e-maili, a oni ciągle mi odsyłają że

&quot;Uprzejmie informujemy, że nie otrzymaliśmy niestety Pana wpłaty.
Prosimy o skontaktowanie Pana banku w tej sprawie. &quot;

Poszedłem więc do banku żeby wyjaśnic sprawę, i mi powiedzieli że nie ma takiej możliwości żeby kasa nie doszła do ich banku. Napisałem im to co powiedzieli mi w banku ale na razie nie mam żadnej odpowiedzi. Przejrzałem inne fora bukmacherskie i widzę że to dość częsty przypadek u tego bukmachera. Może ktoś z forumowiczów miał podobny problem i udało mu się odzyskać kasę.

K 0

kcienki

Użytkownik
A JA ZNOWU NIE MOGĘ DZIŚ WPŁACIĆ PIENIEDZY. OSTATNIO TO WPŁACAŁEM DO DEUTSCHE BANKU TO BRALI MNIEJ NIŻ 40 ZŁ. A MOŻE W BPH TRZEBA JEDNAK WPŁACIĆ CO NAJMNIEJ 40?

M 0

monsanto

Użytkownik
Po ponad 2 tygodniach oczekiwania i wyslaniu kilkudziesieciu maili do BAW w koncu zaksiegowali kase na moim koncie.[/list]

Do góry Bottom