Czesść, Zamierzam zarejestrować sie do betandwin.com ale martwi mnie ten problem z wpłata pieniedzy, tzn. ten kod banku. Jesli sie wpłaca to napewno trzeba wpisać Kod banku + Numer konta ? Mam jeszcze jedno pytanie: Jeżeli sie rejestruje to dostaje jakis bonus, bo w expekcie dostaje 100 zł jeśli wpłace 100zł albo więcej jako pierwszy depozyt. pozdrawiam
Witaj. Kod banku to jego nr rachunku .
Dane bankowe
Odbiorca betandwin.com Int.Ent. AG
Adres właściciela konta Babenbergerstr. 9/17, 1010 Wien
Bank Deutsche Bank
Polska S.A
Kod banku 8718800009000000
Numer konta 1150255003
Ja wpłacam kase z mojego banku przez internet i nie mialem nigdy problemu, wiec nie wiem skad mowa wyzej ze adres jest poza granicami kraju ? Kasa idzie na konto polskie.
A co do bonusow to nie wiem nigdy nic nie dostalem i pewnie nigdy nic nie dostane.
Jeszcze jedno. Betandwin oferuje cos typu "bonus przyjaźni" czyli werbujesz znajomych.
"Każdy werbujący, korzystając z programu „Bonus przyjaźni”, może wysłać ze swojego konta e-mail do przyjaciół i znajomych z osobistą wiadomością i/lub tekstem zamieszczonym na stronie internetowej. Tekst przygotowany przez administratora zawiera link. Potencjalny nowy klient musi kliknąć link, zaakceptować warunki uczestnictwa w programie „Bonus przyjaźni” oraz zarejestrować się jako nowy klient w betandwin posługując się formularzem rejestracyjnym."
Ale co do bonusow to uwazajcie. Pieknie jest tylko jak sie przeczyta pierwsze zdanie typu:
UWAGA BONUS 30 EURO !
§5 Warunki otrzymania premii
"Zanim bonus może zostać wypłacony, musi zostać wniesiony co najmniej trzy razy na jeden lub kilka zakładów tylko i wyłącznie na betandwin. W przeciwnym razie bonus przepada. "
itp itp .
Ogolnie nowiac polecam betandwin ze wzgledu na duza ilosc zdarzen, jak ktos lubi II lige pilki noznej polskiej. Ja sie zarejestrowalem ze wzgledu na
żużel i natarmosilem troche kasy w sezonie.:mrgreen: :mrgreen:
Dobre sa tez zakłady
LIVE.
Jeden duzy minus to zakaz łączenia niektórych ofert ( z tego co wiem to na expekt mozna wciskać wszystko) np.
Speedway Grand prix nie moglem zrobic kuponu z 5 typami, kazdy osobno trzeba bylo stawiac ???? , no ale przezylem to jakos. Reszta ok!
Pozdrawiam