>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z telefonem.

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Mam takie pytanko ???? Potrzebuje zmienic w motoroli v3 menu (na polski). Czy ja moge to sam zrobic, czy trzeba isc do jakiegos serwisu??? A moze mozna to gdzies z neta pobrac i wgrac ??? Bo do komisu to nie ma co isc, bo tam same zlodzieje sa ???? ;) Jezeli ktos sie na tym zna, to niech mi poradzi co zrobic ???? :;) Pozdro

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Mam takie pytanko ???? Potrzebuje zmienic w motoroli v3 menu (na polski). Czy ja moge to sam zrobic, czy trzeba isc do jakiegos serwisu??? A moze mozna to gdzies z neta pobrac i wgrac ??? Bo do komisu to nie ma co isc, bo tam same zlodzieje sa Very HappyWink Jezeli ktos sie na tym zna, to niech mi poradzi co zrobic ???? :Wink Pozdro

Sam sobie odpowiedziales na pytanie wgranie polskego menu to nie jest wgranie dzwonka czy gierki to jest ingerencja w soft komorki jezeli nie masz zadnego pojecia to daj sobie na luzz

popiol 0

popiol

Forum VIP
A mozna to pobrac z internetu ?? I przez kabel USB wgrac??
Człowieku to trzeba umieć.Takie rzeczy robi mój brat ale w Nokiach czaronobiałych ???? i troche sie tego uczył...a wgranie polskiego menu tez nie jest proste...weź też pod uwage że Ty masz V3 a to juz lepsza technika (telefon fajny - moja starsza ma). Tu trzeba wgrać ppm gdzie bedą polskie znaki ????

Do góry Bottom