>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Problem z Rejestracja. Help!!!

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Mam problem z rejestracja. Moja data urodzenia ktora podaje podczas rejestracji nie zgadza sie mimo to ze mam juz ukonczone 18 lat. Po wpisaniu mjej daty urodzenia (15.12.1987) obok kolumny z data pojawia sie wykrzyknik i nie moge dokonczyc rejestracji. Próbowalem wpisac inny rok urodzenia i wszystkie inne daty powżej 1982 roku sa niepoprawne. Gdy wpisuje date ponizej 1982 np. 16.08.1980 to wszystko pasuje. Nie wiem co jest grane. Prosze was o pomoc i z góry dziekuje za odpowiedz.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Po wpisaniu daty urodzenia 15.12.1987r ( przy ktorej pojawia sie wykrzyknik ktory wskazuje na to ze nie mam ukonczonych 18 lat albo na to ze nie podalem daty) i próbie zarejetrowania sie Pojawia mi sie komunikat: Wpisz datę urodzenia. Aby móc się zarejestrować, musisz mieć ukończony wymagany minimalny wiek (18 lat) lub być starszym.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
tak sie skalda ze podalem moj rocznik( wedlog niego mam 20 lat i powinienem sie bez problemu zarejestrowac) a wykrzyknik i tak sie pojawia.

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
no musialo im cos nawalic. Wyslalem maila z screen shootem mojego problemu i z opisem to kazali mi wyslac jeszcze raz. Chcialbym sie zarejestrowac jak najszybciej i powoli trace cierpliwosc. Jak sie wku...e ( przepraszam za wyrazenie) to zarejestruje sie gdzies indziej. hmmm co mi proponujecie??? Ktory buk jest najlepszy????

Do góry Bottom