>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z przelewem

pindzia 30

pindzia

Użytkownik
Witam
zwracam się do was ponieważ przyznam szczerze jestem zielony w sprawach bankowych a nie chce stracić pieniądze lub narobić sobie kłopotów.
Założyłem niedawno konto bukmacherskie w BET365 ., Myślałem że sprawa przelewu bedzie dość prosta. Jednak gdy spróbowałem to zrobić okazało się że jest tysiące opcji do wyboru i nie mam pojęcia jak siędo tego zabrać,. Posiadam konto w Banku Współdzielczym . Chciałem zrobić przelew jednorazowy jeśli ktoś może pomóc to proszę o wsparcie . Poniżej podaje szablon

Na rachunek
Numer rachunku:

Imię / Nazwa:

Nazwisko / Nazwa cd.:

Ulica i nr domu:

Kod i poczta:

Szczegóły operacji
Tytuł:

Kwota:
, PLN
Data operacji:

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam
zwracam się do was ponieważ przyznam szczerze jestem zielony w sprawach bankowych a nie chce stracić pieniądze lub narobić sobie kłopotów.
Założyłem niedawno konto bukmacherskie w BET365 ., Myślałem że sprawa przelewu bedzie dość prosta. Jednak gdy spróbowałem to zrobić okazało się że jest tysiące opcji do wyboru i nie mam pojęcia jak siędo tego zabrać,. Posiadam konto w Banku Współdzielczym . Chciałem zrobić przelew jednorazowy jeśli ktoś może pomóc to proszę o wsparcie . Poniżej podaje szablon

Na rachunek
Numer rachunku:
Imię / Nazwa:
Nazwisko / Nazwa cd.:
Ulica i nr domu:
Kod i poczta:

Szczegóły operacji
Tytuł:
Kwota:
, PLN
Data operacji:
Czego konkretnie nie wiesz ? Rozumiem że chciałbyś dokonać wpłaty bezpośredniej ? Nie polecam bo taki przelew zostanie zaksięgowany dopiero jutro albo pojutrze. Najszybszą metodą wplaty jest p24. Kliknij na tą opcje i postępuj zgodnie z instrukcją wyskoczy Ci szablon gdzie będzie napisane dokładnie co ma być wypisane w każdej rubryce przelewu. Poprostu to skopiuj albo użyj bank browser który automatycznie wypełni wszystkie pola za Ciebie, jak dokonasz tego przelewu pieniądze będziesz miał w pare min na koncie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
pindzia 30

pindzia

Użytkownik
w sumie nie zależy mi tak na czasie . Załóżmy , że chce zrobić tak jak mówisz

biore przelewy 24 potem pisze zeby wybrac bank problem w tym ze nie ma takie cos jak bank współdzielczy to klikam przelew tradycyjny . Następnie wyskakuje mi coś takiego

Serwis Przelewy24 utworzył opis dla Twojej przedpłaty z następującymi parametrami:
Numer transakcji: p24-880-804-821 Hasło: 5b3305
Zapamiętaj powyższe parametry! Są one niezbędne do późniejszego skorzystania z tej przedpłaty.

Po wpłacie powyższej kwoty na konto serwisu PRZELEWY24 przedpłata ta stanie się dla Ciebie dostępna w serwisie i może być wykorzystana do wykonania płatności za towar lub usługę o tej wartości.

Powyższą kwotę wpłać na jedno z niżej wymienionych kont serwisu PRZELEWY24.
Możesz dokonać wpłaty za pomocą przelewu bankowego lub przekazu gotówkowego. Zauważ, że przelew bankowy możesz zrealizować w dowolny, dostępny Ci sposób, tzn. przy pomocy Internetu, WAP-u, telefonu lub manualnie.

Dane do przelewu:
Odbiorca: DialCom24, 60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15

Temat przelewu (przekazu): p24-880-804-821

Konto (wybierz jedno z poniższych):

i nie wiem co mam dalej z tym zrobić i czy nadal te pieniądze dojdą szybko. Szczerze jak piszesz że pieniadze dojdą w ciagu kilku dni to dla mnie nawet to lepsza opcja bo dopiero w przyszłym tygodniu bede mial stały dostep do neta . Pozdrawiam i czekam na odp

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
nie wiem czy to ogarniesz w te przedplaty nie baw się w to jak nie wiesz o co chodzi.
Jak zrobisz przedpłate to później musisz z opcje p24 wybrać przedpłata i wpisać tam dane tego przelewu. Spróbuj może kartą wpłacić.
Jak już byś chciał ten przelew zrobić to on odrazu nie dojdzie na twoje konto bet365 tylko do p24 więc musisz zapisać dokładnie dane przelewu przedewszystkim tyt i haslo. Jak już dojdzie wybierasz z opcji p24 przedpłata i wpisujesz te dane i dopiero jak zatwierdzisz w ciągu paru min kasa będzie na koncie.
Tylko nie możesz się pomylić tzn kwota jaka tam pisze i tytuł muszą się zgadzać bo potem będziesz musiał do p24 pisać jak byś jakiś błąd popełnił.
Poszukaj opcji wpłaty bezpośredniej na ich rachunek wtedy zrobisz przelew bezpośrednio na konto bet365 i nic nie będziesz musiał robić tylko czekać aż zaksięgują.

Do góry Bottom