cytat z dnia 3 lutego 2020 16:51 przez kamilcia21W związku z zakończeniem konkursu
Typy Dnia w miesiącu styczniu, chciałam serdecznie podziękować wszystkim za super interesującą rywalizację, która do samego końca trzymała w napięciu. Zabawa przednia bo człowiek inaczej zaczyna patrzeć na typy. Dziękuję również moderatorom oraz administracji forum za czas poświęcony na wszelkie obliczenia i sprawdzania typów.
Jako, że zostałam najlepszą typerką kobietą i stanęłam na podium wśród tuzów bukmacherki - satysfakcja tym większa.
Punkty reputacji chętnie przygarnę. Jednak co do nagrody finansowej sprawa wygląda inaczej. Ja po prostu nie gram dla pieniędzy.
Bawiąc się poprzez typowanie wyników czy biorąc udział w konkursach czerpię przyjemność z samego wysilania umysłu. Pieniądze są dla tych, którzy ich potrzebują. Dlatego mam ogromną prośbę.
Czy istnieje możliwość przekazania mojej nagrody komuś innemu, na przykład jakiemuś choremu dziecku na portalu
siepomaga.pl? Byłabym wdzięczna gdyby tak się stało. To, co prawda, grosze ale kto odwiedza portal to wie zapewne, że tam każda złotówka jest na wagę złota.
Jest taka możliwość, droga administracjo? ????
p.s. Oj, wkleiłam post w zupełnie złym temacie, przepraszam za pomyłkę.