>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z Moneybookers!

D 0

dmnmeister

Użytkownik
Witam serdecznie!
Jesteście moją ostatnią deską ratunku, ponieważ wyglada na to, że wszystko działa przeciwko mnie ????
Mianowicie mam problem z wypłatą pieniędzy z moneybookers na moje konto internetowe mBank.
Wszystko pięknie, dochodze do ostatniego etapu polecenia wypłaty pieniędzy, wpisuje swoja date urodzenia (jako odpowiedź, który jest ostatnim zabezpieczeniem), po czym wyskakuje mi komunikat, że nie mogą oni wykonać przelewu.
Wiem w czym może leżeć problem, ponieważ w opcji, w której miałem zaznaczyć rodzaj/markę, Bóg wie, jak mam to poprawnie nazwać, karty, zamiast zaznaczyć Visa Electron, zaznaczyłem Visa, dlatego pewnie w tym leży problem.
W związku z tym, że nie mogą zweryfikować mojej karty, wziąłem opcję weryfikacji adresu zamieszkania i tutaj rodzi się pytanie: czy w momencie, kiedy wpiszę ten kod gdzieś tam, to wyślą mi pieniądze na konto, mimo, że jest błąd w danych karty, natomiast numer konta jest poprawny?
Próbowałem wysłać na (e-mail service moneybookers) wiadomość ze skanami mojego dowodu, karty i print screenem transakcji konta mbank, ale onet odsyła mi wiadomość o treści: This is the mail system at host smtp.poczta.onet.pl.

I&#39;m sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It&#39;s attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

&lt;e-mail moneybookers&gt;: host moneybookers[9x.xxx.xx.8] said: 554
5.7.1 &lt;e-mail moneybookers&gt;: Recipient address rejected: We do not
accept customer service enquires sent to (e-mail) or any
other email address. For all enquiries regarding your Moneybookers account,
please use our Messaging Centre which can be found on the contact page of
our website. (in reply to RCPT TO command)

Także właśnie to miałem na mysli pisząc, że wszystko obraca się przeciwko mnie i chyba chcą, żebym tych pieniędzy nie wysłał ;)
A jeszcze jedna sprawa, żeby nie było, że jestem idotą i podnoszę alarm bez przyczyny, próbowałem skasować tamtą kartę i wpisać od nowa dane, ale ta karta tak naprawde nie jest kasowana, tylk odkładana (można ją przywrócić) i w momencie, kiedy podaje ten sam numer karty, mimo, że nie Visa a Visa Electron, pojawia mi się powiadomienie, że ta karta jest już zarejestrowana, także nic nie moge zrobić.

Moglibyście mi pomóc? Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny!
Pozdrawiam!

J 9

jasiekk7

Użytkownik
Informacja jaka jest zawarta w emailu, to że prawdopodobnie wysyłasz pod zły adres, i powinieneś użyć Messaging Centre dostępnego na stronie kontaktowej. Nie akceptują kontaktu z klientem przez adres email który użyłeś.
Ja w ogóle nie łączyłem konta moneybookers z kartą (bo i po co?) i dostaję przelewy na konto bez najmniejszych problemów. Nie wiem czy to może stanowić taki problem. Ja mam zweryfikowany adres i wszystko działa.

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Zweryfikuj swój adres lub konto bankowe...Wszystko masz napisane jasno na stronie...A jak chcesz do nich napisac to pisz ze strony a nie z adresu e-mail.Wydaje mi sie ze nie potrzebnie podnosisz alarm!!!
A tak wogole jak chcesz to kase wyplacic to Ci dam dobra rade wyplac wszystko na betclick i zlec przelew bankowy.Mozna tak zrobic i nie kaza nic obracac wiem bo sam tak robie wiele razy....A przelew jak ci sie poszcześci mozesz dostac nawet szybciej niz wyplata z moneybookers...

Do góry Bottom