>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z logowaniem

matthew88 0

matthew88

Użytkownik
Witam, mam taki problem z Bet-at-home, a mianowicie założyłem już jakiś czas temu konto u tego bukmachera, zrobiłem to będąc w UK i było wszystko ok. Po powrocie do Polskie, kiedy chce się zalogować na swoje konto, wyskakuje mi komunikat o odmowie zalogowania i brzmi tak:

&quot;Logowanie na konto gracza w Wielkiej Brytanii możliwe jest ze względów prawnych wyłącznie na bet-at-home.com.

Prosimy zarejestrować się na bet-at-home.com, aby móc kontynuować grę w naszym serwisie.&quot;

Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać problem z logowaniem, czy jedynym wyjściem pozostaje kontakt z bukmacherem?
Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
pewnie jakieś komplikacje spowodowane miejscem logowania, napisz im jak sprawa wygląda a oni to ogarną(możliwe że jakiś dokument będzie trzeba wysłać czy coś)
coraz więcej ludzi pyta na forum o rzeczy, które są pytaniami do buka.

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam, mam taki problem z Bet-at-home, a mianowicie założyłem już jakiś czas temu konto u tego bukmachera, zrobiłem to będąc w UK i było wszystko ok. Po powrocie do Polskie, kiedy chce się zalogować na swoje konto, wyskakuje mi komunikat o odmowie zalogowania i brzmi tak:
&quot;Logowanie na konto gracza w Wielkiej Brytanii możliwe jest ze względów prawnych wyłącznie na bet-at-home.com.
Prosimy zarejestrować się na bet-at-home.com, aby móc kontynuować grę w naszym serwisie.&quot;
Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać problem z logowaniem, czy jedynym wyjściem pozostaje kontakt z bukmacherem?
Z góry bardzo dziękuję za każdą odpowiedź.
Sprawa jest banalnie prosta będąc w uk zarejestrowałeś się u bukmachera który był zarejstrowany w lokalnej domenie co.uk natomiast będąc poza terytorium UK obowiązuje domena europejska .com To teoretycznie ten sam bukmacher jednak domena co.uk jest zarezerwowana tylko dla graczy z UK.
Zarejestruj nowe konto w europejskiej domenie i wszystko będzie ok. Jak będziesz w Uk graj na lokalnej witrynie na konto które zarejstrowałeś w UK.
pewnie jakieś komplikacje spowodowane miejscem logowania, napisz im jak sprawa wygląda a oni to ogarną(możliwe że jakiś dokument będzie trzeba wysłać czy coś)
coraz więcej ludzi pyta na forum o rzeczy, które są pytaniami do buka.
Tak większość bukmacherów którzy legalnie działają w różnych krajach są zarejstrowani w lokalnych domenach gdzie można uzyskać dostęp logując się tylko z danego terytorium. Np paddy power we włoszech to http://www.paddypower.it i nie masz możliwosci np z włoch zalogować się na europejską wersję http://www.paddypower.com. Wynika to z tego że kraje gdzie bukmacherka jest legalna podlegają lokalnym przepisom podatkowym więc jeżeli bukmacherka jest tam legalna to wielkie koncerny bukmacherskie zobowiązane są zarejstrować swoją działalność na danym terytorium i tam odprowadzać podatki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
A co w takim wypadku z kasą którą miałem na koncie ?
Ok, ok, zapytam już o to dział bet-at-home.
Dzięki za pomoc.
Zaloguj się albo przez proxy albo VPN z ip z uk. Kasa nie zginie i spokojnie możesz otworzyć nowe konto w europejskiej wersji i te konta nie będą ze sobą powiązane w żaden sposób. Dla pewności zapytaj na LC.

Do góry Bottom