0 sc0rp0w Użytkownik Styczeń 17, 2008 #1 zainstalowałem jakiegoś bota ;/ i inwigilator i teraz nie moge wiadomości wysłać co musze zrobić z innego numeru wszystko idzie a z mojego nie ????
zainstalowałem jakiegoś bota ;/ i inwigilator i teraz nie moge wiadomości wysłać co musze zrobić z innego numeru wszystko idzie a z mojego nie ????
0 sc0rp0w Użytkownik Styczeń 17, 2008 #2 instalowałem inwigilator jak zrobie nowy num to hula wszystko na starym nie moge do nikogo wysyłać wiadomości ;/ opisy widać przychodzące są a nie moge wysłać ;/
instalowałem inwigilator jak zrobie nowy num to hula wszystko na starym nie moge do nikogo wysyłać wiadomości ;/ opisy widać przychodzące są a nie moge wysłać ;/
0 sc0rp0w Użytkownik Styczeń 17, 2008 #3 już działa naprawiłem ;d musiałem w opcjach tam odznaczyć ;p
Q 0 qwer Użytkownik Luty 17, 2008 #4 już działa naprawiłem ;d musiałem w opcjach tam odznaczyć ;p Kliknij aby rozwinąć... Co zrobiłeś? Bo mam podobny problem;p
już działa naprawiłem ;d musiałem w opcjach tam odznaczyć ;p Kliknij aby rozwinąć... Co zrobiłeś? Bo mam podobny problem;p