Witam. Moje konto na Betway zostało zamknięte, gdyz stwierdzono powiązanie mojej osoby z innym uzytkownikiem, czasem logowałem sie z komputera w pracy i moze to było powodem na wysnucie takich podejrzen....ale to juz mój bład ze nie korzystałem ze swojego komputera...ten temat zostawmy...moje konto zostało zablokowane ale obiecano mi zwrot depozytu ,tu zamieszczam cytat emaila od supportu betway
" Witaj,
Dziękujemy za skontyaktowanie się z Betway.com
Uprzejmie informujemy, że Twoje konto gracza zostało zamknięte na podstawie art. 1.3.3 Regulaminu Betway.
Każdy gracz posiadać może jedynie jedno konto gracza, natomiast Ty złamałeś ten przepis.
Informujemy, że Twój depozyt, który wpłaciłeś do serwisu zostanie Ci niezwłocznie zwrócony na konto Moneybookers, pomniejszony o 10% na pokrycie kosztów administracyjnych.
Podjęta decyzja jest ostateczna i nie będzie ponownie rozpatrywana.
Pozdrowienia,
Marta @ Betway.com"
tego emaila otrzymałem 5.08.2010 i pomimo wielu kontaktów z supportem nie otrzymałem zwrotu depozytu do dnia dzisiejszego czyli 16.08.2010 , mineło juz 11 dni. Prosiłbym o pomoc w odzyskaniu depozytu, byłbym bardzo wdzieczny ???? ...prosze o odpowiedz czy da sie cos zrobic w mojej sprawie Pozdrawiam Radosław