>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z betting genius 3.06

M 0

mcd

Użytkownik
Witam Panow !!!

Mam pewien problem z w/w programikiem. Mam go w wersji full ale jeli chodzi o uaktualnienie lig to moge sobie pomarzyc. Sciagam ze stronybetting geniusa ligi i probuje je nim wczytac, dostaje blad &quot;error opening legue file&quot;. Dodam tylko ze w BG 6.07 w wersji trial te pliki otwieraja sie bez problemu. Probowalem nawet przekonwertowac je do wersji 3.06 ale dalej jest to samo.

PROSZE O JAKIES POMYSLY JAK SOBIE Z TYM PORADZIC !!!

Pozdrawiam

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Bardzo proste... jak ściągałeś bazy z ligami musiałeś źle ją ściagnąć (nie polecam OPERY!!) ściągnij jeszcze raz i powinno być ok. A next time to słownik do angola i uczyć się ludziska bo jestem zatrwożony poziomem i znajomości podstawowych słów angielskich :/

Exercise make perfeckt-Trening czyni mistrza....

Pozdro for all

M 0

mcd

Użytkownik
Sciagam inetnet explorerem wiec nie jest to wina zle sciagnietego pliku. A co do angielskiego to sam zrobiles blad w podstawowym slowie wiec nie kozacz tak i sam ucz sie angola

seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
W powszechnie używanym języku angielskim, odpowiednikiem przysłowia &quot;Trening czyni mistrza&quot; jest &quot;Practice makes perfect&quot;, a jeśli nawet uparłbyś się przy swoim, to proponuję dodać s do make. :wink:

L 0

l4nce

Użytkownik
Mam ten sam problem ciagle blad wyskakuje przy tych bazach w 3.06 :| a 3.07 trial sie juz konczy chyba bedzie trzeba szukac innych programow :mrgreen: . Jedno mnie zastanawia dlaczego np polska ekstraklasa mdb chodzi w 3.06 a reszta lig nie :?:

Do góry Bottom