>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

problem z bet365

M 0

maro720

Użytkownik
Witam. postawiem na mecz w/w firmie i zaklad okazal sie trafiony. po ok 2 godzinach wyplacilem sobie pieniazki poniewaz nie chcialem kusic losu zeby wszystkiego nie stracic ???? wyplata doszla bezproblemowo. dzisiaj wszedlem na konto i ku mojemu zdziwieniu moje saldo wynosi -950zl. okazalo sie ze jedno zdarzenie na kuponie zostalo blednie zatwierdzone jako wygrana i pozniej zmienili status jako przegrany. teraz domagaja sie abym zwrocil im ta sume. i tu pojawia sie moje pytanie. jesli nie ureguluje tej kwoty to jakie moga byc konsekwencje? jedyne co mi powiedziano to ze strace mozliwsoc korzystania z uslug bet365. moga jakis proces wytoczyc przeciwko mnie za to ze nie zaplace?
pozdrawiam Marek

vader 2,8K

vader

Forum VIP
i tu pojawia sie moje pytanie. jesli nie ureguluje tej kwoty to jakie moga byc konsekwencje?
Generalnie zasadniczo żadne... Poza
edyne co mi powiedziano to ze strace mozliwsoc korzystania z uslug Bet365.
No właśnie.
moga jakis proces wytoczyc przeciwko mnie za to ze nie zaplace?
Myślisz, że będzie im opłacało procesować się z Tobą o 950 zł?
Nie słyszałem jeszcze żeby jakikolwiek buk pozwał gracza.
Chcesz dalej grać w bet365 - wpłać kasę, czyli 950 żeby wyzerować konto.
Nie chcesz grać w bet365 - zapomnij o firmie i sprawie.
Ewentualnie napisz prośbę o &quot;umorzenie&quot; ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 0

voitaz

Użytkownik
ja tam bym im zwrócił, szkoda rezygnować z solidnego buka, w dłuższej perspektywie mógłbyś zarobić więcej ;)
zresztą jakoś bym miał wyrzuty, że kradnę...

B 0

bankierz

Użytkownik
ja tam bym im zwrócił, szkoda rezygnować z solidnego buka, w dłuższej perspektywie mógłbyś zarobić więcej ;)
zresztą jakoś bym miał wyrzuty, że kradnę...
zależy ile tej kasy tam jest do zwrócenia. Ogólnie jeśli jakaś mała kwota to bym im oddał, przypuszczam że jakiś debet zrobili na koncie i przy wpłacie depozytu się wszystko wyrówna.

M 0

maro720

Użytkownik
chodzi o ponad 950zl. sumka nie mala. rozmawialem z ich przedstawicielem i nie ma opcji umozenia tego &quot;dlugu&quot; badz co badz to ich blad i nawet zadnych przeprosin za to nie bylo tylko odrazu zebym wplacil kwote bo konto bedzie zablokowane.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Raczej nie masz się czego obawiać i nie musisz im zwracać pieniędzy.

Może to słaba lekcja moralności, ale prawda jest taka, że w wypadku Twojej pomyłki nikt nie zwróciłby Ci pieniędzy. U wielu bukmacherów są problemy z anulowaniem postawionego przez pomyłkę kuponu, nawet jeśli do meczu zostało dużo czasu. O regulaminach w których &#39;bukmacher ma zawsze racje&#39; nawet nie warto rozmawiać. Takie jest życie, Ty musisz płacić za swoje błędy, więc w tym wypadku może to działać w dwie strony. Jeśli wpłacisz im te pieniądze to prędzej czy później będziesz pluł sobie w brodę - bo w końcu zdarzy się jakaś sytuacja w której bukmacher nie będzie równie uczciwy.

Jeśli nie chcą Ci odblokować konta to trudno. Bukmacherów jest wielu, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Zakładanie konta &#39;na kogoś z rodziny&#39; odradzam. Bardzo możliwe, że stare konto trafi na coś w stylu czarnej listy, a w takim wypadku zgodność IP, adresu, nazwiska itd. może sprawiać problemy.

Do góry Bottom