lemar
Użytkownik
Jestem w Irlandii w delegacji. Pracuję tutaj. Zapytałem się na czacie Pana Bartka z WH czy mogę grać za granicą ze swojego konta.Odpwiedz była ze oczywiscie nie ma najmniejszego problemu. Rozmowe na czacie mam zapisana. Zmienne Ip wiaze sie z praca ktora teraz wykonuje.Musze przesylac dokumenty tunnelem szyfrowanym do Polski. Jedno jest pewne ze z mojego i irlandzkiego IP i polskiego IP nikt inny sie nie logował. Poza tym o dokumenty do weryfikacji zostałem poproszony będąc w Polsce po wygraniu bonusa i kiedy to logowałem się z tylko z jednego polskiego IP ( zewnętrzne , należące tylko do mnie )
Pozdrawiam
Ogólnie to żeby nie wyszło,że prowadzę jakąś wojnę przeciwko WH. Po prostu chcę, żeby inni rejestrujący się pierwszy raz wiedzieli jakie mogą wyniknąć problemy.I nie koniecznie trzeba mieć dwa konta i podejrzane IP. Dodatkowo od użytkownika William Hill z tego forum otrzymałem pomoc w tej sprawie oraz darmowe free bety zdeponowane na moim koncie.
Pozdrawiam
Ogólnie to żeby nie wyszło,że prowadzę jakąś wojnę przeciwko WH. Po prostu chcę, żeby inni rejestrujący się pierwszy raz wiedzieli jakie mogą wyniknąć problemy.I nie koniecznie trzeba mieć dwa konta i podejrzane IP. Dodatkowo od użytkownika William Hill z tego forum otrzymałem pomoc w tej sprawie oraz darmowe free bety zdeponowane na moim koncie.