>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem w logowaniu bet365.

Status
Zamknięty.
przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Witam. Mam pytanie, czy na ten moment ma ktoś problem z logowaniem na konto bet365? Chcialem obstawić zakład live (w razie przegranej zwrot Anglia - Włochy), do godz. 20:45 normalnie byłem zalogowany. Potem wszedłem w zakładkę &quot;historia&quot; i tam pisało, że dla bezpieczeństwa proszę się zalogować od nowa, no i od tego momentu istne &quot;jaja&quot;, nie mogę się zalogować, na czacie nikogo nie ma, gdy próbuję nawet dać &quot;zapomniałeś nazwy loginu?&quot; to piszę, że:

&quot;Podane dane do logowania nie zgadzają się z tymi na koncie. Prosimy o ponowne sprawdzenie tych danych lub kontakt z nami podając kod referencyjny FLDA01.&quot;

Bardzo miło, nie będę mógł obstawić zakładu darmowego. (próbowałem przez inne przeglądarki)

Czy ktoś ma/miał podobny problem?

death89 84

death89

Użytkownik
U mnie akurat zakładu live nie dało się puścić, ale dziś dostałem od nich wiadomość:

&quot;Prosimy o przyjęcie naszych przeprosiny za zakłócenia, które mogły pojawić się w trakcie meczu Euro 2012: Anglia v Włochy, a które mogły utrudnić lub uniemożliwić skorzystanie z Twojego darmowego zakładu na żywo na ten mecz.

W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, dopisaliśmy do Twojego konta wartość najwyższego przedmeczowego zakładu, który możesz wykorzystać w dowolny sposób (maksimum 40 PLN lub równowartość w innej walucie).

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365

Regulamin ma zastosowanie&quot;

Inne rozwiazanie było by farsą, więc dobrze że trzymają odpowiedni poziom dbałości o klienta.

D 0

diasek

Użytkownik
Takie pytanie, wczoraj postawiłem przed meczem na awans Włochów a w trakcie na over 2,5 gola. Oba za 40 zł. Pierwszy zakład wszedł, drugi nie. Dzis rano sprawdzam i mam te 40 zł więcej niż po wygranej ale nie wiem czy to jest z tego rozliczonego bonusy, który przegrałem na livie czy to te 40 zł które dopisali j/w w poscie kolegi Death89. I nie wiem czy czekac na te &quot;dodatkowe&quot; 40 zł które mają dopisac czy już zostały mi dospisane wczesniej a nie rozliczyli mi tego bonusu z live i musze im się przypomnieć. Ktos doradzi?

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Witaj Lukasz
Prosimy o przyjęcie naszych przeprosiny za zakłócenia, które mogły pojawić się w trakcie meczu Euro 2012: Anglia v Włochy, a które mogły utrudnić lub uniemożliwić skorzystanie z Twojego darmowego zakładu na żywo na ten mecz.
W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, dopisaliśmy do Twojego konta wartość najwyższego przedmeczowego zakładu, który możesz wykorzystać w dowolny sposób (maksimum 40 PLN lub równowartość w innej walucie).
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365
Regulamin ma zastosowanie.

Dostałem przed chwilą taką wiadomość od nich.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
To sie chwali, też dostałem zwrot mimo, że nie weszło.
Przecież o to chodziło, że dostałeś zwrot, bo ci nie weszło?

Czyli jak oni to zrobili? Bo mi się po mękach udało postawić, ale nie to co już chciałem. Trafiłbym kurs 6.00 a przegrałem na kursie 7.50

Ci, którzy zagrali przed meczem za 40 zł a potem im się nie udało z tych utrudnień i tak dostali kasę? Albo jak ktoś skorzystał za 20 to i tak dali mu 40?

acetate 474

acetate

Użytkownik
super, wszedl i kupon (remis), ktory udalo mi sie puscic bodajze w drugiej polowie, i ich zwrot. Bardzo mi sie spodobalo ich zachowanie, firma godna polecenia :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom