110 bjalyy Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #1 Witam, Postawilem dzisiaj na zdarzenie Davenport-Razzano, lecz teraz zauwazylem ze zamiast Davenport gra Kanepi. Jak to zostanie mi rozliczone?
Witam, Postawilem dzisiaj na zdarzenie Davenport-Razzano, lecz teraz zauwazylem ze zamiast Davenport gra Kanepi. Jak to zostanie mi rozliczone?
Q 0 qweqwe Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #2 Zgadzam się rónież obstawiłem ten mecz i nie wiem co będzie, powinien grać DAVENPORT - RAZZANO :/ a tak nei jest.
Zgadzam się rónież obstawiłem ten mecz i nie wiem co będzie, powinien grać DAVENPORT - RAZZANO :/ a tak nei jest.
110 bjalyy Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #3 pisze ze mecz odwolany , czy zostanie on odjety od kursu ogolnego?
Q 0 qweqwe Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #4 gdzie tak Ci pisze? teraz Kanepi K. (Est) wygrała mecz z Razzano V. (Fra) :/ i nie wiem czy kupon wazny, czy nie :/
gdzie tak Ci pisze? teraz Kanepi K. (Est) wygrała mecz z Razzano V. (Fra) :/ i nie wiem czy kupon wazny, czy nie :/
1 vizjerei Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #5 Co za ludzie... Chyba oczywiste, że u każdego bukmachera takie zajście będzie liczone po kursie 1.00, czyli zwrot, ponieważ mecz, który WY obstawiliście się nie odbył...
Co za ludzie... Chyba oczywiste, że u każdego bukmachera takie zajście będzie liczone po kursie 1.00, czyli zwrot, ponieważ mecz, który WY obstawiliście się nie odbył...
Q 0 qweqwe Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #6 czyli jak obstawiłem na deventport i kurws był po 1.15 to ile dostanę?
1 vizjerei Użytkownik Czerwiec 17, 2008 #7 Tyle ile postawiłeś razy 1.00, czyli dostaniesz tyle ile postawiłeś... Nic nie zysksza, nic nie stracisz... Kapisz?
Tyle ile postawiłeś razy 1.00, czyli dostaniesz tyle ile postawiłeś... Nic nie zysksza, nic nie stracisz... Kapisz?