>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem nad wpłata

L 27

ljuboja

Użytkownik
Witam
Miesiąc temu zrobiłem wpłatę w banku spółdzielczym do bet at home w wysokości 40zł.
Zrobiłem skan wpłaty i wysłałem do bet at home by mi zrobili nad wpłatę. Zrobili.
Wczoraj dostałem odpowiedż iz wpłata ta do nich nie dotarła i że jak nie wpłacę to podadzą mnie do sądu. Sprawdzałem na druczku(przelewie) do bahu czy dobre dane wpisałem nr konta nr gracza wszystko dobrze i się zgadza. To co mam teraz zrobić to chyba wina banku bo ja przelew puściłem dobry.

O 0

ola2620

Użytkownik
Zamkną cię za to dostaniesz 2 ładne lata bah ci nie popuści kolega mój za takie coś dostał 5lat i teraz namiast klepać fs na bukach to się opala w kratke :)

L 27

ljuboja

Użytkownik
Zamkną cię za to dostaniesz 2 ładne lata bah ci nie popuści kolega mój za takie coś dostał 5lat i teraz namiast klepać fs na bukach to się opala w kratke :)
hahhaha jeśli to miało mnie przestraszyć to kiepsko ci to wyszło.:grin:
Ja mam dowód wpłaty a resztę mnie raczej nie obchodzi

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
to im kup 2 paysy po 20 i powiedz żeby sobie je wzięli, bo jak mówi Ola w Polsce jest to nielegalne i tym bardziej się pogrążysz

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja bym poszedł do banku spółdzielczego i poprosił o jakieś dodatkowe potwierdzenie twojej wpłaty. Wytłumacz im, że nadawca twierdzi że nie dostał wpłaty. Mogą chyba na twoją prośbę to sprawdzić i wydać ci jakieś dodatkowe zaświadczenie. Jakby ci się udało coś takiego dostać to wyślij to do bet-at-home a oni niech już szukają u siebie. Jakby nadal im się coś nie podobało, to daj sobie spokój z nimi. Ty będziesz czysty.

Do góry Bottom