>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem na Bet365

H 0

hondziarz

Użytkownik
Witam.

Jestem początkującym na Bet365. Zdecydowałem się bo wygodniej. Jednak mam problem. Na STS jak obstawiałem to kurs w zależności od liczy spotkań był mnożony razy stawka i kupon załatwione. Na Bet wybieram kilka spotkań i dla każdego muszę podać stawkę. Czy można obstawiać na Bet jak wcześniej robiłem na sts? Bardzo proszę o pomoc jak to zrobić.

Dzięki.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Witam.
Jestem początkującym na Bet365. Zdecydowałem się bo wygodniej. Jednak mam problem. Na STS jak obstawiałem to kurs w zależności od liczy spotkań był mnożony razy stawka i kupon załatwione. Na Bet wybieram kilka spotkań i dla każdego muszę podać stawkę. Czy można obstawiać na Bet jak wcześniej robiłem na sts? Bardzo proszę o pomoc jak to zrobić.
Dzięki.
najpierw kliknij &quot;zakłady akumulowane&quot; i dopiero wtedy wpisz stawkę w okienko obok :]

grabarz01 2,9K

grabarz01

Użytkownik
Nie musisz. Nic nie wpisuj w te pola przy kazdym meczu tylko na dole masz zakładkę zakłady akumulowane i tam masz. Wpisujesz w to pole gdzie masz kurs ogólny i tyle

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 0

hondziarz

Użytkownik
Aha. Ok. Bardzo dziękuję. Zrobiłem tak i jak wpisałem to stawka proporcjonalnie przełożyła się na wszystkie wybrane spotkania. To tak ma być? Bardzo przepraszam za głupie pytanie ale dopiero zaczynam.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Aha. Ok. Bardzo dziękuję. Zrobiłem tak i jak wpisałem to stawka proporcjonalnie przełożyła się na wszystkie wybrane spotkania. To tak ma być? Bardzo przepraszam za głupie pytanie ale dopiero zaczynam.
zgadza się, powodzenia

S 440

straszaksam

Użytkownik
zgadza się, powodzenia
Co? Nie myl go :razz:

jak jemu się pokazała przy każdym zakładzie jakaś tam stawka, to jemu poleci ileś tam singli, a nie kupon ako (bo rozumiem że o to autorowi tematu chodziło)

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
moze mnie ktos pokierowac dlaczego zaklad zostal przegrany? zagralem Slowenia +2.0, wynik to 1:3 i nie ma zwrotu tylko przegrana, dlaczego? gram na bet365.

E 118

edwardxd

Użytkownik
moze mnie ktos pokierowac dlaczego zaklad zostal przegrany? zagralem Slowenia +2.0, wynik to 1:3 i nie ma zwrotu tylko przegrana, dlaczego? gram na bet365.
Zapewne zagrałeś europejski handicap, gdzie w przypadku remisu nie ma zwrotu jak w azjanach

Do góry Bottom