>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Prośba : Telewizja internetowa

freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Witam, mógłby mi ktoś polecić telewizje internetowa gdzie wykupie dostęp i będę mógł swobodnie oglądać nasza ekstraklase czyli chodzi o &quot;Eurosporty + Canalsporty &quot;. Osobiście znam tylko weeb.tv oraz yoy.tv ( na pierwszej nie można płacić sms-em, a na drugim muli mi przeglądarka gdy odpalam na tablecie.
Z góry dziękuje.
Ps. Nie wiedziałem gdzie wstawić, a troche z bukmacherka ma to wspólnego.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Odpal -&gt; meczyki.pl
Bardzo duża ilość linków z meczami polskiej E-klasy i nie tylko. Co więcej wszystko jest za free ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
goldvod.tv - na Androida jest aplikacja, także na tablecie pooglądasz o ile jest wystarczająco mocny, na telefonie apka mi śmiga ładnie, na starym tablecie (4-letni, tylko 2 rdzeniowy proc) - już zacina. Można płacić przelewem, sms-em. Ja korzystam już od około 1,5 roku, kanałów sporo, ponad 40 w HD a wszystkich ogólnie coś koło setki. Jednak czasami zdarza im się, że jakiś kanał nie działa albo zacina (szczególnie to w weekendy było, jak dobry mecz w lidze angielskiej na przykład był czy w tygodniu Ligi Mistrzów, ale na Ligę Mistrzów często dawali dwa serwery do wyboru żeby temu zapobiec). Ogólnie za 19 zł na miesiąc (przy płatności przelewem) całkiem spoko, w domu mam podpięty mały komputerek z netem do tv i sobie oglądam mecze na telewizorze, jak w pracy jestem to na telefonie.

Do góry Bottom